Vijesti / Scena

očekujte spektakl

DESETLJEĆE RADA TTS Sport centar Varaždin ove subote slavi uz Nenu Belana i Fiumense

DESETLJEĆE RADA TTS Sport centar Varaždin ove subote slavi uz Nenu Belana i Fiumense
TTS Sport centar Varaždin

Party će se održati ovu subotu, 2. studenog, gdje će vas uz glavne goste večeri dočekati i hostese...

Povodom 10. godišnjice TTS Sport centra Varaždin, Maraschino Craft Bar za vas priprema spektakl na kojem će zvijezda večeri biti kantautor, višestruki dobitnik Porina, tvorac hitova 'Vino noći', 'Dotakni me usnama', 'Ponoćna zvona', 'Rijeka snova', 'Divojka s juga', 'Zar više nema nas'. Naravno, radi se o uvijek rado viđenom gostu i pop-rock ikoni, Neno Belanu i njegovim Fiumensima!

Party će se održati ovu subotu, 2. studenog, gdje će vas uz glavne goste večeri dočekati i hostese Zagrebačke pivovare i Jegermeistera koji, uz potporu Magme, pokreću zabavu, dok će se za glazbu pobrinuti DJ Krnya.

Moguće su i rezervacije stolova, uz prethodno naručivanje 'broda', koje će se čuvati do 21 sat, a sve informacije o eventu možete pronaći ovdje

Uz party za vas su pripremili i bojne akcije koje traju do kraja studenog, stoga pozivaju da pratite njihove Facebook stranice jer takve prilike ne smijete propustiti! 

Od ovog ponedjeljka krenuli su s besplatnim SCHROTH procjenama, a uskoro vas očekuju i testiranja u pola cijene na HUMAC NORM - CYBEXU, high end spravi pomoću izokinetičkog Humac Norm-Cybex uređaja koji mogu sa stopostotnom sigurnošću provjeriti u kakvom su trenutno stanju i koje im ozlijede prijete u budućnosti.

d5675e04b3d93bef81910f6ede62fce5.jpg?v=2

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video