Vijesti / Scena

PUNIH DESET GODINA

TTS SLAVI Neno Belan i Fiumensi glavne su zvijezde velike fešte uz deseti rođendan!

TTS SLAVI Neno Belan i Fiumensi glavne su zvijezde velike fešte uz deseti rođendan!

Neno Belan, autor nekih od najvećih hitova hrvatske zabavne glazbe, danas od 21 sat na TTS-u...

TTS Sport centar Varaždin u subotu 2. studenoga slavi svoj deseti rođendan. Puno desetljeće prošlo je od otvorenja ovoga popularnog centra i za tu priliku priprema se i velika fešta. Glavne zvijezde su - Neno Belan i Fiumensi.

Sve se, naravno, događa u Maraschino Craft Baru, koji priprema spektakl na kojem će zvijezda večeri biti ovaj vrsni kantautor, višestruki dobitnik Porina, tvorac hitova 'Vino noći', 'Dotakni me usnama', 'Ponoćna zvona', 'Rijeka snova', 'Divojka s juga', 'Zar više nema nas'... 

Uz glavne goste večeri tu si i hostese Zagrebačke pivovare i Jegermeistera koji, uz potporu Magme, pokreću zabavu, dok će se za glazbu pobrinuti DJ Krnya.

Moguće su i rezervacije stolova, uz prethodno naručivanje 'broda', koje će se čuvati do 21 sat, a sve informacije o događaju možete pronaći ovdje

Uz samu rođendansku feštu, TTS je za svoje goste pripremio i brojne akcije koje traju do kraja studenog, stoga pozivaju sve da prate njihove Facebook stranice - jer takve prilike se ne smiju propustiti! 

Već su krenuli su s besplatnim SCHROTH procjenama, a uskoro vas očekuju i testiranja u pola cijene na HUMAC NORM - CYBEXU, high end spravi pomoću izokinetičkog Humac Norm-Cybex uređaja, koji mogu sa stopostotnom sigurnošću provjeriti u kakvom ste trenutno stanju i koje vam ozljede prijete u budućnosti.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video