Vijesti / Scena

ZA BRUCOŠE

VARAŽDINSKA BRUCOŠIJADA Koncert Lidije 'Lille' Bačić u Areni, ali i tribina, predavanja, predstave...

VARAŽDINSKA BRUCOŠIJADA Koncert Lidije 'Lille' Bačić u Areni, ali i tribina, predavanja, predstave...
Matija Habljak/Pixsell

Ove godine brucoši će moći odabrati više događanja...

Brucošijada grada Varaždina ove godine ponudit će niz zanimljivih događanja, a centralni događaj bit će koncert Lidije 'Lille' Bačić.

Prvo će brucoši imati prilike prisustvovati tribini na kojoj će Zlatko Dalić predstaviti svoju knjigu 'Moj put do uspjeha', a uz njega će na tribini biti i Lidija Bačić i Jan Kerekeš, koji će govoriti o svojim iskustvima. Tribina će biti 5. studenog u 19 sati na Fakultetu organizacije i informatike.

U nedjelju, 11. studenog, brucoši će moći pogledati predstavu 'Med zidima' u Centru za mlade i to u dva termina, u 16 sati te 18 i 30.

Na Geotehničkom fakultetu će 11. studenog biti niz predavanja na kojima će brucoši moći upoznati problematiku globalnog zagađenja i problema koje taj fenomen nosi. Početak je u 16 sati.

Glavno događanje ovogodišnje brucošijade je koncert Lidije 'Lille' Bačić koji će se održati 15. studenog u Areni Varaždin s početkom u 22 sata.

Za kraj je organiziran 'Brucošijada afterparty', datum je 29. studeni, dok je mjesto Caffe&Club Strauss. Nastupit će bend Ace Ventura.

2aeacfcf4dc6ef34d5c45f4319680332.jpg?v=2

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video