Vijesti / Scena

ZA SVAKOG PONEŠTO

DRUGI ADVENTSKI VIKEND Očekuje vas bogat i raznolik program, od Zimske kreativnice do nastupa benda Pavel

DRUGI ADVENTSKI VIKEND Očekuje vas bogat i raznolik program, od Zimske kreativnice do nastupa benda Pavel
Varaždinski.hr

Ovog vikenda na svoje će doći i kreativci, jer kreće Zimska kreativnica u Uskoj ulici.

Blagdanski program kreće već danas prigodnim programom Društva Naša djeca na Stančićevom trgu s početkom u 18 sati. U kućici Djeda Mraza na Starom gradu s nestrpljenjem ćemo čekati Svetog Nikolu koji stiže u 18 sati i 30 minuta, nešto kasnije nego je ranije najavljeno, jer Sveti Nikola ima obaveza na svečanoj sjednici Gradskog vijeća u povodu Dana grada. 

Adventski program nastavlja se sutra prijepodne kada će na Bijelom Korzu od 11 sati nastupiti Centar tradicijske kulture, a nakon njih i Varaždinske mažoretkinje. Za večernju zabavu od 19 sati na Bijelom Korzu zadužen je Pavel, a nakon njih zabava se nastavlja na Habdelićevom trgu uz nastup zagrebačkog ženskog banda C.U.R.E. s početkom u 21 sat.

Sutra na adventskom vijencu ispred Katedrale u 18.30 sati palimo i drugu adventsku svijeću uz nastup zbora Katoličke osnovne škole u Varaždinu, Uršuline zvjezdice.

8f8b4c7e59f9ab3bf7ff0702c85a341d.jpg?v=2

Za najmlađe posjetitelje subotnji poslijepodnevni termin rezerviran je za pričaonicu u kućici Djeda Mraza. Đurđica Dropuljić od 17 sati pričat će priču Djedova pogača a od 18 sati 'Tko je Videku' napravio košuljicu.

Pričaonica se nastavlja u nedjelju, kada prijepodne od 11 sati Hana Kunić priča 'Male priče o velikim snovima' i 'Crvenkapic'u, a od 17 sati Kako sanjaju stvari i 'Dnevnik Pauline P'. 

Ovog vikenda na svoje će doći i kreativci, jer kreće Zimska kreativnica u Uskoj ulici. Prvog će se kreativnog vikenda predstaviti 9 dizajnera, a izlagački prostor u Uskoj 4 upotpunit će izložba akvarela Varaždinke Ide Ister.

Na ulici vas očekuje zimsko izdanje popularne chill zone s ‘On Wheels’ ugostiteljskom ponudom i DJ program u jutarnjim i večernjim satima. Ne propustite vikend izdanja Zimske kreativnice, već ove subote i nedjelje od 10 do 13 te od 15 do 21 sat. 

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!