Vijesti / Scena

PROSINAC U GRADU

FOTO Blagdanski ugođaj vlada Varaždinom: Upaljena druga adventska svijeća, bend C.U.R.E održao koncert na Habdelićevom trgu...

FOTO Blagdanski ugođaj vlada Varaždinom: Upaljena druga adventska svijeća, bend C.U.R.E održao koncert na Habdelićevom trgu...
Varaždinski.hr

Dobre glazbe, hrane i čiste pozitive ni ovog puta nije nedostajalo...

Adventski program u Varaždinu nije razočarao ni ove subote te je svatko mogao pronaći nešto za sebe. Pa je tako mnoštvo građana prisustvovalo paljenju druge svijeće na adventskom vijencu ispred katedrale, a sve uz nastup zbora Katoličke osnovne škole u Varaždinu.

Blagdanski ugođaj vlada Varaždinom: Građani uživali u glazbi i bogatom programu u Zimskoj kreativnici Klikom po Adventu

Nakon što je u četiri godine u svom ljetnom izdanju pokupila pregršt pozitivnih komentara, za dodatni blagdanski ugođaj pobrinula se Kreativnica koja je 7. prosinca po prvi puta otvorila vrata svog zimskog izdanja, što je privuklo brojne građane.

Bend Pavel dobro je zagrijao Varaždince na Korzu, a na Habdelićevom trgu za dobru zabavu bio je zadužen atraktivan zagrebački ženski band C.U.R.E.

Dobre hrane i čiste pozitive ni ove subote nije nedostajalo, a tko je sve sinoć prošetao gradom, provjerite u fotogaleriji.


 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video