Vijesti / Scena

'Varaždin Dance Open'

PLESNI SPEKTAKL Na natjecanju u Petrijancu članice plesnog studija Stars ponovno dokazale da su u vrhu

PLESNI SPEKTAKL Na natjecanju u Petrijancu članice plesnog studija Stars ponovno dokazale da su u vrhu
Plesni studio Stars by Lena

Publika je zaista uživala u ovom pravom plesnom spektaklu.

U Petrijancu je u subotu, 7. prosinca, održano najveće plesno natjecanje 'Varaždin Dance Open' na kojem je sudjelovalo 380 plesača iz cijele Hrvatske - Zagreb, Koprivnica, Ludbreg, Ivanec, Rijeka, Varaždin.

Ovo je treće natjecanje u organizaciji plesnog studia Stars by Lena i Entertainment j.d.o.o. iz Rijeke.

Članice dance studia Stars ponovno su dokazale da su u vrhu plesne scene, te su osvojile 5 prvih mjesta i pehare te dva druga mjesta.

Najmlađe članice Mega zvjezdice osvojile su prvo mjesto i pehar u svojoj kategoriji s baletnom točkom, Zvjezdice su osvojile drugo mjesto, Rock Starsice prvo mjesto i pehar u akro disciplini, Dance starsice drugo mjesto u kategoriji suvremenog plesa, Pop starsice prvo mjesto te Supreme stars prvo mjesto u kategoriji modern stila.

Na kraju natjecanja bilo je proglašenje tri najbolje ocijenjene koregrafije - Pop starsice su osvojile pehar za najbolju točku turnira i novčanu nagradu, pehar za najbolji kostim. Suprimice suproglašene drugom najboljom točkom turnira, dok je najnaprednije grupa, koja trenira četiri puta tjedno, pod vodstvom Tene Mlinaric i Lene Radanović - baletni studio Vindija - takoder nagrađen za najbolju točku.

Publika je zaista uživala u ovom pravom plesnom spektaklu.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video