Vijesti / Scena

U TIMU GOBAC

POKORILA THE VOICE! Varaždinka Tea Lovreković (19) osvojila žiri i odabrala tim Gobac

POKORILA THE VOICE! Varaždinka Tea Lovreković (19) osvojila žiri i odabrala tim Gobac
HRT screenshot

Tea je svojom izvedbom oduševila žiri te je bila prva večerašnja kandidatkinja kojoj su se okrenuli svi članovi žirija: Davor Gobac, Ivana Vrdoljak Vanna, Massimo Savić i Ivan Dečak.

U večerašnjoj emisiji HRT-ovog show The Voice nastupila je devetnaestogodišnja Varaždinka Tea Lovreković.

I ne samo da je nastupila, Tea je svojom izvedbom pjesme 'Always Remember Us This Way' (Lady Gaga) oduševila žiri te je bila prva večerašnja kandidatkinja kojoj su se okrenuli svi članovi žirija: Davor Gobac, Ivana Vrdoljak Vanna, Massimo Savić i Ivan Dečak.

Taj čin žirija Tea je emotivno doživjela te se na sceni rasplakala. Od sreće, sama je istaknula.

Nakon toga uslijedila je 'borba' članova žirija oko mlade glazbene nade, no Tea je nakraju odabrala tim Gobac.

Njezin nastup pogledajte u videu ispod.

Tko je Tea Lovreković

Tea je oduvijek voljela pjevati i pronalazila se u glazbi. Pjeva od vrtićkih dana kada je nastupala na mnogobrojnim glazbenim priredbama. U glazbenoj školi učila je solo pjevanje, a nekoliko je godina pjevala u 'Društvu Naša djeca' Varaždin. Nastupala je s više bendova i bez obzira na česta glazbena razmimoilaženja, u bendu je upoznala sadašnjeg dečka s kojim ju povezuje ljubav prema glazbi i životinjama. Ponosna je vlasnica sedam pasa i četiriju mačaka.

Uz pjevanje, Tea svira flautu, piše pjesme, a voli i crtati te igrati videoigre. Njezin je glazbeni stil rock, a voli slušati Maju Posavec i Lanu del Ray.

Ova 19-godišnjakinja iz Varaždina studira lingvistiku i kroatistiku. U natjecanju The Voice želi usavršiti glazbene sposobnosti i predstaviti se široj publici.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video