Vijesti / Scena

pozivnica za graberje

HUMANITARNO Dance studio Stars by Lena poziva na završnu produkciju ove nedjelje, dolazi 250 plesača

HUMANITARNO Dance studio Stars by Lena poziva na završnu produkciju ove nedjelje, dolazi 250 plesača
Milorad Behin

Cilj eventa je povezivanje plesnih organizacija različitih stilova i vrsta te promicanje plesa kao umjetničkog oblika na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini...

U nedjelju, 22. prosinca, s početkom u 14 sati u sportskoj dvorani Graberje Dance studio Stars by Lena obilježit će završnu produkciju 'Lets dance'.

Sudjelovat će 250 plesača iz mnogih studija - plesni studio Stars by Lena, baletni studio Vindija, plesni studio Ivančica, Cheerleading studio Bravo, Cheerleading klub Livi, Plesni klub Jump, Plesni studio Zemlja sreće, Varaždinske mažoretkinje, a nastupit će i glazbena gošća Lucija Job.

Program će voditi Maja Vincek miss simpatičnosti i organizatorica za miss najljepše mame Varaždina.

Cilj eventa je povezivanje plesnih organizacija različitih stilova i vrsta te promicanje plesa kao umjetničkog oblika na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini, poticanje društvene socijalnosti djece i odraslih kao i poticanje zdravlja i rekreacije.

Također je bitno naglasiti da je humanitarnog karaktera, ulaz je besplatan, ali će se skupljati donacije za Dom za nezbrinute u Varaždinu.

Dance studio Stars by Lena osnovan je 2007. godine u svrhu promicanja i razvoja plesne kulture u Varaždinskoj županiji. Danas udruga broji 100 plesača, koji uče suvremene plesne tehnike, jazz dance, hip hop, break dance, latino fitnes aerobik, te najnoviji piloxing, spoj pilatesa i boxa.

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!