Vijesti / Scena

UZ DAN ZALJUBLJENIH

KONCERT KOJI SE NE PROPUŠTA Dočekajte Valentinovo uz Željka Joksimovića u Areni Varaždin!

KONCERT KOJI SE NE PROPUŠTA Dočekajte Valentinovo uz Željka Joksimovića u Areni Varaždin!
epodravina.hr/Ivan Balija

Vrijeme je darivanja pa je ovo ujedno jedinstvena prilika da svoje najbliže iznenadite kartama ispod bora za ovaj magični glazbeni spektakl početkom sljedeće godine

Željko Joksimović, jedan je od najpopularnijih izvođača u regiji uz kojeg se vežu najljepše ljubavne balade i koji je svojim pjesmama zarobio srca mnogobrojne kako ženske tako i muške publike.

Ovaj iznimno talentirani glazbenik koji svira više od deset instrumenata i koji pjeva o najvažnijoj stvari na svijetu – ljubavi još će nas jednom dotaknuti u srca i to baš na Valentinovo, 14. veljače 2020. kada će nastupiti u varaždinskoj Areni.

Vrhunski glazbeni spektakl bit će nošen emocijama i zasigurno odličnim reakcijama publike koja s nestrpljenjem iščekuje nastup Joksimovića. Njegove pjesme ne silaze s vrhova ljestvica u cijeloj regiji, a neke od njih imat ćete priliku zapjevati zajedno s njim na dan koncerta kao što su: „Leđa o leđa“, „Vreteno“, „Milimetar“, „Nije ljubav stvar“, „Ljubavi“ i mnoge druge. Joksimović je do sada objavio šest albuma, a osim što je miljenik publike u čitavoj regiji, njegov glazbeni izričaj ostao je zapamćen i na Eurosongu 2004. godine s pjesmom „Lane moje“ gdje je osvojio drugo mjesto.

Uz pratnju vrhunskih glazbenika s raskošnom scenografijom tijekom ove godine održao je i veliku američku turneju, a pravu glazbenu poslasticu priprema i za koncert u Varaždinu.

Vrijeme je darivanja pa je ovo ujedno jedinstvena prilika da svoje najbliže iznenadite kartama ispod bora za ovaj magični glazbeni spektakl početkom sljedeće godine.„Možda je to ljubav“ kako pjesma kaže pa se probude i neke nove ljubavi baš na velikom koncertu Željka Joksimovića u Areni Varaždin!

Budite brzi i svoje ulaznice osigurajte na sljedećim prodajnim mjestima:
Varaždin – Caffe bar Time Out, My Way
Čakovec – Caffe bar Parks, Paladin
Ivanec – Kavana Ivana
Novi Marof – Caffe bar Rose
Ludbreg – Caffe bar Rondo
Mursko Središće – Caffe bar Parks
Prelog – City bar
Palovec – Domino bar
BP Petrol
Eventim

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video