Vijesti / Scena

NEMOJTE PROPUSTITI

DOGAĐAJ GODINE Veliki trash party 'A Blast From The Past' 27. prosinca u čakovečkom Metalcu!

DOGAĐAJ GODINE Veliki trash party 'A Blast From The Past' 27. prosinca u čakovečkom Metalcu!
Stjepan Hranilović

U Metalac Industrial Baru u Čakovcu čeka vas autentično 90's iskustvo uz mnoštvo popratnih sadržaja...

Unazad nekoliko mjeseci čakovečka mladež nestrpljivo iščekuje božićne dane, a razlog tome nije Djed Božićnjak, već trash party koji mnogi danas nazivaju događajem godine!

U petak, 27. prosinca, a početkom u 21 sat u Metalac Industrial Baru u Čakovcu čeka vas autentično 90's iskustvo uz mnoštvo popratnih sadržaja.

Vremena su to za kojima i danas nakon 30 godine neki žale. Doba koje su obilježile neke stvari poput benzina od 4 kn, Discmana, videokazeta, popularne serija Baywatch s Pamelom Anderson, MTV hitovima, Motorolinim i Nokijinim 'ciglama' te autoškolama za 100 maraka.

A na vama je da da tu atmosferu bezbrižnog djetinjstva upotpunite blještećim modnim kombinacijama, sramotnim plesnim pokretima karakterističnim za vrijeme Stevea Urkela, Al Bundyja, i Carltona (Princ iz Bel Aira). Za vrhunsku atmosferu zadužen je DJ Kolovoz s već dobro poznatim cro/dance/pop/rock hitovima poput E.T., Minee, Tajči, Ivane Banfić i ostalim velikanima.

- Ekipa okupljena oko 3FF festivala i Kluba Prostor - 'CeZam' i ovog će se puta maksimalno potruditi i za vas pripremiti tulum desetljeća u moru naukusa i konfeta - stoji u najavi.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video