Vijesti / Scena

NOVA PJESMA

'RUŽMARIN' Dečki iz benda Tragovi izdali sedmi singl, evo kako zvuči

'RUŽMARIN' Dečki iz benda Tragovi izdali sedmi singl, evo kako zvuči
Hamar media

Dečki neumorno rade kako bi što prije izbacili svoj album prvijenac, a dok čekate na njega, pravo je vrijeme da poslušate aktualni singl 'Ružmarin'.

Tragovi su peteročlani bend koji svakim novim singlom definitivno ostavlja neizbrisiv trag na glazbenom nebu.

Koncertno aktivni i atraktivni, ovi dečki u posljednje vrijeme dijele pozornicu s najvećim glazbenim imenima iz Hrvatske i regije kao što su Željko Bebek, Jole, Željko Joksimović i mnogi drugi.

Njihov sedmi singl 'Ružmarin' ugledao je svjetlo dana.

 

Još jedna odlična suradnja s agencijom Hamar Media i uz provjerenu ekipu s kojom ovaj mladi bend surađuje još je jednom pokazao što su pravi hitmejkeri.

Na glazbi je radio Denis Dumančić, tekst je pisao Fayo, dok su za aranžman i produkciju zaslužni Marko Milatović i Vladan Popović Pop (Popmark studio), kao i za mix i mastering.

- Ovo je pjesma za koju smo izričito tražili da spot ima jaku i upečatljivu priču pa je zbog toga odabir pao na redatelja Marka Zeljkovića kojem su u spotu glumili profesionalni glumci Katarina Šestić, Vedran Dakić i Lino Brozić i koji su odradili odličan posao i iznijeli emociju koju pjesma ima - zadovoljno su komentirali članovi grupe Tragovi.

A kako im je bilo tijekom snimanja, dečki su kratko opisali.

- Radnja video spota i tema pjesme su naizgled sretan par koji pronalazimo u svakodnevnom životu i muškarac koji pati za voljenom osobom. Većina nas je u životu srela osobu za koju može reći da je njena 'srodna duša', ali s tom osobom nikad nije ostvarila uspješnu vezu. Dok s druge strane sretnemo osobu koja nam postane “ljubav života” i s kojom želimo provesti cijeli život. Gledatelja cijelo vrijeme navodimo na krivo misleći da je osoba s kojom ona provodi vrijeme ta njena prava ljubav, a zapravo je to njena srodna duša dok je muškarac koji je čeka njena ljubav života - rekli su.

Dečki neumorno rade kako bi što prije izbacili svoj album prvijenac, a dok čekamo na njega, pravo je vrijeme da poslušate aktualni singl 'Ružmarin'.

Nedavno su nominirani za prvu regionalnu glazbenu nagradu MAC u kategoriji 'Pop Numera Bend' te su od ukupno 60 nominiranih prošli u drugi krug i sada su izabrani među 15 najboljih gdje se bore za ovu prestižnu nagradu.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video