Vijesti / Scena

KONCERT

Varaždinska punk-rock grupa Crna kronika ponovo u Čakovcu i Novom Marofu, saznajte detalje

Varaždinska punk-rock grupa Crna kronika ponovo u Čakovcu i Novom Marofu, saznajte detalje
Tomislav Kiš

Ljubitelji žestoke svirke i 'old school' punk rocka doći će na svoje.

Punk rock grupa Crna kronika započinje sa koncertnom sezonom 2020. te nakon skoro četrdeset godina od zadnjeg koncerta, dolazi ponovo u Čakovec i Novi Marof!

Band koji je žario i palio 80-tih godina na ovim prostorima, svirao po mnogobrojnim koncertima sa ondašnjim veliki bandovima poput Azre, Filma, Prljavog Kazališta, Buldožera, dolazi u petak, 7. veljače, u čakovečki Metalac industrial bar, predstaviti novi autorski album pod nazivom 'Drž’te glavu iznad vode', koji u ožujku izlazi za Dallas Records.

Prošle godine band izdaje dva nova singla 'Drži ritam' i 'Politika' koji se 'vrte' po mnogim radio stanicama u Hrvatskoj i regiji, gdje se nalaze na brojnim top listama.

 

Dan kasnije, u subotu, 8. veljače Crna Kronika nastavlja sa koncertnom sezonom u Novom Marofu u popularnoj 'Staroj školi'.

Za sve detalje o ovim i svim slijedećim nastupima, aktivnostima i koncertima pratite FB stranicu Crna Kronika (public group).

- Dakle, još jednom, sve ljubitelje žestoke svirke i 'old school' punk rocka, pozivamo na bučnu veselicu i koncert Crne Kronike - poručuju.

 

dd6b58d54cfa564a6f397283d649b79c.jpg?v=2

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video