Vijesti / Scena

STRANCI U NAŠOJ SUDBINI

Riječanka Medea objavila novu pjesmu, tekst joj je napisao Varaždinac Nikola Belčić

Riječanka Medea objavila novu pjesmu, tekst joj je napisao Varaždinac Nikola Belčić
YouTube screenshot

Iza Nikole već ne nekoliko uglazbljenih tekstova, a njegova je spisateljska karijera ozbiljno započela prije četiri godine tekstom 'Sami sa zvijezdama'...

Medea, punim imenom Medea Market-Sindik, 17-godišnja je glazbenica iz Rijeke, a nedavno je objavila pjesmu 'Stranci u našoj sudbini'.

Kako je istaknula, pjesma nije nastala planirano. Čula je demo verziju pjesme te je prepoznala potencijal za daljnji rad na pjesmi koja bi mogla zadovoljiti njezinu viziju.

- Sigurna sam da je glazba moj životni put i želim se u tom smjeru i školovati i usavršavati i time si omogućiti širi spektar izbora u glazbenom svijetu - istaknula je mlada glazbenica.

Tekst za pjesmu napisao je Nikola Belčić iz Varaždina. Iza Nikole već je nekoliko uglazbljenih tekstova, a njegova je spisateljska karijera ozbiljno započela prije četiri godine tekstom 'Sami sa zvijezdama' (tekst je uglazbljen, a uskoro će biti i premijera te objava spota).

Kako ističe Nikola, njegov dvije pjesme već su uglazbljene, dvije čekaju objavu, a njegov spisateljski talent je prepoznat i u Sloveniji.

Rad na pjesmi 'Stranci u našoj sudbini' ocijenio je pozitivno.

- Iznimna mi je čast biti dio ovog tima koji je stvarao pjesmu. Zahvaljujem se Medei i njezinoj obitelji što su prepoznali tekst pjesme. Hvala i Marku Tomasoviću koji je vidio potencijal u mom tekstu i uglazbio ga te Ivanu Popeskiću na odličnom aranžmanu - istaknuo je mladi varaždiski tekstopisac.

Baladu prati i spot sniman u Centru Gervais u Opatiji pod redateljskom palicom Filipa Gržinčića, koji je zaslužan za video produkciju i fotografije, dok je na scenariju radio zajedno sa Slađanom Gržinčić.

Poslušajte pjesmu.

 

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!