Vijesti / Scena

kupite ulaznice na vrijeme

ISTINSKA GLAZBENA DIVA Varaždin nestrpljivo očekuje koncert Doris Dragović

ISTINSKA GLAZBENA DIVA Varaždin nestrpljivo očekuje koncert Doris Dragović
Tomislav Miletic/PIXSELL

'Ovo je bio događaj za sve nas!' rekla je Doris Dragović, naša istinska diva za svoj veliki koncert u Areni Zagreb koji je čak mjesecima unaprijed bio rasprodan.

Koncert za koji se nikako nije mogla nabaviti karta više, a oni koji ih nisu kupili na vrijeme, sigurno bi je zlatom platili. I ne bi pogriješili.

Doris Dragović oduševila je, a ujedno raznježila i svim svojim srcem zagrlila prepunu Arenu koja je te večeri definitivno bila premala za sve one koji su htjeli biti unutra, a najviše za nekoliko tisuća posjetitelja koji su došli ispred Arene u nadi kako će ipak uspjeti poslušati svoju Doris Dragović.

Ali došlo je vrijeme da se sada reagira na vrijeme jer Doris Dragović prvi puta nastupit će u Areni Varaždin i zato zapišite datum 18.4. i svoju ulaznicu kupite na vrijeme.

Nakon čak dva mjeseca prije rasprodanog zagrebačkog koncerta u Areni Zagreb, gdje je pjevala svoje najveće hitove s više od 18 tisuća posjetitelja, hrvatska glazbena diva Doris Dragović spremna je zagrijati glasnice i srca svih onih koji će doći na njezin koncert u Arenu Varaždin. Vjerujemo da će joj i varaždinska publika pružiti jednaku emociju.

Glazbena diva koja već dugi niz godina puni najveće dvorane diljem Hrvatske po prvi puta će nastupiti i u varaždinskoj Areni ovoga proljeća, gdje 18. travnja sprema pravi glazbeni spektakl, a upotpunit će ga svojim najvećim hitovima kao što su - „Malo mi za sriću triba“, "Željo moja", "Jedini", "Sedam mora, sedam gora".

Ovo je zasigurno jedno od najvećih glazbenih događaja ove godine, a sigurni smo kako će Doris ispuniti očekivanja mnogobrojne publike, ali i rasplamsati atmosferu.

Svaki njezin koncert je jedinstven i svakom svom nastupu pristupa na drukčiji način pa iz tog razloga ni ne čudi kako su dvorane pretijesne za sve koje ju žele čuti uživo, jer ova glazbena diva to čini već punih 37 godina koliko traje njezina karijera.

Priliku za čuti jedan od najljepših vokala na ovim prostorima se bliži, a vi kako biste osigurali svoje ulaznice na vrijeme, požurite na prodajna mjesta:

Varaždin – Caffe bar Time Out, My Way
Čakovec – Caffe bar Parks, Paladin
Ivanec – Kavana Ivana
Novi Marof – Caffe bar Rose
Ludbreg – Caffe bar Rondo
Mursko Središće – Caffe bar Parks
Prelog – City bar
Palovec – Domino bar
Koprivnica – Caffe bar Stefano
BP Petrol
Eventim

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video