Vijesti / Scena

POVODOM DANA ŽENA

KONCERT U ČAKOVCU 'Moje zlato', 'Ako me pitaju', 'Fritula' i drugi hitovi Petra Graše večeras uživo u dvorani GOC-a

KONCERT U ČAKOVCU 'Moje zlato', 'Ako me pitaju', 'Fritula' i drugi hitovi Petra Graše večeras uživo u dvorani GOC-a
Miranda Cikotic/PIXSELL

Vrata dvorane otvaraju se od 18:30 sati, a ulaznice tijekom dana još uvijek možete nabaviti na pretprodajnim mjestima

Već na početku koncertne sezone u našem gradu očekuje nas jedna od najvećih glazbenih poslastica. Ususret Danu žena večeras se u dvorani Graditeljske škole Čakovec održava koncert Petra Graše.

Miljenik ženske publike i jedan od najvećih hrvatskih hitmejkera svojim će poklonicima darovati buket hitova među kojima su pjesme: „Moje zlato“, „Ako me pitaju“, „Voli me“, „Fritula“ i mnogi drugi. Prije nekoliko dana Grašo je najavio da nas večeras očekuje pravi koncertni spektakl.

- Očekuje nas jedan lijep spektakl u Čakovcu. Oni koji dolaze na koncerte, ja ih zovem “moji ljudi”, uvijek su dobre volje pa vjerujem da će tako biti i u petak. Svaka pjesma nosi svoju emociju, a osjetiti “feedback” publike je naprosto predivno, rekao je za naš portal.

Prema riječima organizatora sve je spremno za večerašnje druženje na kojem nas očekuje fantastičan ambijent i vrhunska produkcija. Vrata dvorane otvaraju se od 18:30 sati, a ulaznice tijekom dana još uvijek možete nabaviti na pretprodajnim mjestima. Očekuje se dolazak velikog broja posjetitelja kojima je na raspolaganju parking dvorane Graditeljske škole i obližnji gradski parkinzi.

Sam koncert započinje u 20 sati, a prije nastupa Petra Graše zabavljat će vas Ljubavnici. 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video