Vijesti / Scena

nakon mjesec dana

Gabriellin singl 'Nekog kao ti' među HR Top 40 najslušanijih u Hrvatskoj

Gabriellin singl 'Nekog kao ti' među HR Top 40 najslušanijih u Hrvatskoj
PR foto

Gabriella se bavi glazbom od malih nogu, a trenutno studira pjevanje na Muzičkoj akademiji.

Gabriella je mlada glazbenica iz Varaždina koja je u nešto manje od mjesec dana od izlaska njezinog singla prvijenca 'Nekog kao ti' uspjela pronaći put do nacionalne top ljestvice najemitiranijih singlova HR Top 40 te je tako ostala zamijećena od strane radijskih i televizijskih urednika i publike diljem Lijepe naše.

U početnoj fazi njezine karijere ovo je veliki vjetar u leđa, a i ona sama nije krila svoje oduševljenje.

- Izrazito sam sretna, ponosna i ponajviše zahvalna svim radijskim i televizijskim urednicima te publici što su prepoznali moj prvi singl 'Nekog kao ti' i nisam mogla zamisliti bolji početak svoje priče. Za mene je to dokaz da se snovi doista ostvaruju ako radiš ono što voliš hrabro i marljivo!

Za njezin singl 'Nekog kao ti' zaslužan je autorsko-producentski tim koji čine David Magdić i Leonardo Kapetanović, ali je ostvarena i producentska suradnja s dobrom nam poznatim Antom Pecotićem i Bojanom Šalamonom Shallom, kao i sa agencijom Hamar Media.

Gabriella je glazbenica čije vrijeme tek dolazi što pokazuju i brojni nastupi po raznim festivalima diljem Hrvatske, kao gošća mnogim imenima hrvatske glazbene scene te nastupi u Lisinskom. Gabriella se bavi glazbom od malih nogu, a trenutno studira pjevanje na Muzičkoj akademiji.

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video