Vijesti / Scena

etno-rock

Tomislav Đudarić i njegov prateći bend 'Plodovi zemlje' dolaze 3. travnja u Novi Marof

Tomislav Đudarić i njegov prateći bend 'Plodovi zemlje' dolaze 3. travnja u Novi Marof
Stara škola Novi Marof

Tomislav Đudarić dobro je poznata ličnost na alternativnoj glazbenoj sceni.

Đutko i njegov prateći bend Plodovi Zemlje dolaze u petak, 3. travnja, dobro 'preorati' i 'potanjurati' Staru Školu u Novom Marofu svojim prvim albumom 'Slušaj mala'.

Koncert počinje u 21 sat.

- Iz pepela životinje koja je nekoć živjela na obroncima Moslavačke gore, ponovo je rođena zvijer zvana Đutko. Tomislav Đudarić dobro je poznata ličnost na alternativnoj glazbenoj sceni - kao osnivač etno-rock benda Rusti, anti-umjetnik naziva Clouie te kao bivši gitarist benda Svemirko - stoji u najavi.

Sniman, miksan i produciran u zagrebačkom studiju etikete više manje zauvijek, album 'Slušaj mala' je ujedno i prvi uradak koji se upravo iz te radionice otisnuo u prostranstva interneta.

Uz članove Đutkovog pratećeg benda naziva 'Plodovi Zemlje' na albumu gostuju Leo Beslać (Pseća Plaža, Nemanja, Krv u stolici), Luka Šipetić (Nemanja), Mary May, Mia Reba, kao i Đutkovi nekadašnji bendovski kolege Marin Tandara (Svemirko) i Bojan Bojkov (Svemirko).

- Na putu vlastite reinkarnacije Đutko se uspješno obračunava sa strahovima, izazovima, dilemama i čežnjom, a na kraju izlazi jači i bolji nego ikada. U glazbenom pogledu, Đudarić je sve što do sada nije bio - dobro raspoložen, opušten, zabavan i prije svega autentičan. Pjesme s debitantskog albuma "Slušaj mala" sadrže određenu dozu autoironije, oružja kojim često uspijeva podčiniti vlastite demone, a upravo mu to obećava svijetlu muzičku budućnost - stoji u najavi.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!