Vijesti / Scena

#glazbomprotivpanike

Pozitivna glazbena inicijativa pokrenuta na Massimovom Instagramu preplavila društvene mreže domaćom glazbom

Pozitivna glazbena inicijativa pokrenuta na Massimovom Instagramu preplavila društvene mreže domaćom glazbom
Agencija ARTKOM

Massimo je kao poznata osoba svjestan svoje uloge pa i utjecaja koji kroz sadržaj koji plasira na pozornici.

Virus COVID -19 poznatiji kao korona, svima nam je nametnuo neka nova životna pravila. Glazbenicima koji su navikli na to da veći dio godine žive na kotačima dobrovoljna samoizolacija posebno teško pada. Oni žive za pljesak svoje publike.

Direktnog kontakta s publikom su se morali odreći, ali u ovom ludom vremenu, društvene mreže kojima možemo naći toliko mana, pokazale su se kao odlična platforma za održavanje društvenih kontakata, ali i pokretanje nekih pozitivnih inicijativa.

Takvu je glazbenu inicijativu, u dogovoru s Massimom, kojem vodi Instagram profil pokrenula Vlatka Vužić, vlasnica komunikacijske agencije ARTKOM.

d314061667420b6e869d3307c8474670.jpg?v=2

Svjesni teške situacije u kojoj se svi nalazimo i kojoj se moramo prilagoditi u razgovoru su zaključili da kao najveći problem prepoznaju - paniku koja je nerijetko rezultat konzumiranja krivih, nepotpunih i nestručnih informacija.

Zato su inicijativi dali naziv #glazbomprotivpanike

Massimo je kao poznata osoba svjestan svoje uloge pa i utjecaja koji kroz sadržaj koji plasira na pozornici ili društvenim mrežama, ima na svoje pratitelje i publiku. Njegov je stav da tu poziciju i taj doseg sada na najbolji način trebaju iskoristiti svi njegovi kolege jer svatko ima svoju publiku.

Sada je vrijeme da se pratiteljima prenose pozitivne poruke kako ih ne bi preuzela negativa, vrijeme da ih se zamoli da se ponašaju u skladu s uputama nadležnih i ne paničare, i u konačnici da ih se poziva da ostanu doma kako bi zaštitili sebe i druge. 

A kad već ostaju doma, da bi im taj boravak svima bio ugodniji, putem Massimovog Instagrama kolege glazbenici su pozvani da se u inicijativu uključe na način da na svojim društvenim mrežama, uz te važne poruke, dijele glazbu kako bi na taj način doprinijeli širenju pozitive koja nam je sada svima itekako potrebna.

Svi su pozvani pridružiti se inicijativi i širenju dobre vibre putem #glazbomprotivpanike #ostanidoma #slusajglazbu.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video