Vijesti / Scena

nakon duže pauze

OD PONEDJELJKA Varaždinske mažoretkinje vraćaju se treninzima

OD PONEDJELJKA Varaždinske mažoretkinje vraćaju se treninzima
Brzi mediji

Treninzi će biti organizirani na vanjskim sportskim terenima 2. osnovne škole Varaždin...

Odlukom Nacionalnog stožera prošlog je tjedna, zbog povoljne situacije u Hrvatskoj, omogućen početak treninga svima koji su uključeni u neki od vidova sportskih i rekreativnih aktivnosti, pa su tako i Varaždinske mažoretkinje koje su lani obilježile 25 godina postojanja konačno došle na svoje.

Treninzi će biti organizirani na vanjskim sportskim terenima 2. osnovne škole Varaždin u poslijepodnevnim terminima ponedjeljkom, srijedom i petkom uz obavezne mjere međusobnog distanciranja od dva metra te uz prethodno mjerenje temperature i korištenje sredstava za dezinfekciju.

S obzirom da je tijekom sezone 2019/20. do sada mnogo toga izgubljeno, a prije svega mogućnost upisa u mažoretkinje, ovim putem se pozivaju djevojčice predškolskog i školskog uzrasta koje imaju interes za učlanjenje da se obrate voditeljima putem Facebooka ili mailom [email protected], ili se pozivaju da u ponedjeljak, srijedu ili petak od 18 do 19 sati dobiju sve potrebne informacije tijekom treninga u dvorištu 2. osnovne. 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video