Vijesti / Scena

“KONCERT S NAJLJEPŠIM POGLEDOM”

JEDINSTVEN GLAZBENI DOGAĐAJ Pijanist Nikola Grabar zasvirat će na Mađerkinom bregu, stižu mu i gosti

JEDINSTVEN GLAZBENI DOGAĐAJ Pijanist Nikola Grabar zasvirat će na Mađerkinom bregu, stižu mu i gosti
Dario Horvat/Korina Ban/Privatna Arhiva

Na romantičnom setu pridružit će mu se glazbenici Gabriela Hrženjak, Irma Dragičević i Dominik Padarić, a cijeli događaj možete pratiti uživo iz udobnosti vlastitog doma

S obzirom na to da je epidemija koronavirusa na čekanje stavila sva društvena okupljanja, nakon budnog praćenja izdanih uputa i popuštanja restriktivnih mjera konačno je poznat datum održavanja glazbenog projekta koji je dugo planirao i željno iščekivao provesti čakovečki pijanist Nikola Grabar.

Nikola najavljuje koncertni nastup u prirodi, uz pridržavanje preporučenih epidemioloških mjera, kao dar za stanovnike Međimurja i šire. “Koncert s najljepšim pogledom” održat će se u subotu, 23. svibnja, na vrhu bajkovitog Mađerkinog brega s početkom u 18 sati, a na romantičnom setu pridružit će mu se glazbenici Gabriela Hrženjak, Irma Dragičević i Dominik Padarić.

Dvosatni program koncerta donosi pravi vremeplov - niz interpretacija hrvatskih romantičnih hitova od nekad do danas, a moći ćete ga pratiti uživo na Facebook stranici Varaždinskog kao i na Facebook stranici TZ Štrigova!

- Oduvijek sam želio napraviti jedan prekrasan glazbeni događaj s pogledom na cijelo Međimurje. Na početku je bila ideja da na Mađerkinom bregu izvedem pjesmu ‘Međimurje kak si lepo zeleno’, pa je kasnije želja prerasla u nešto mnogo veće.

U svim krajevima Hrvatske organiziraju se koncerti na poznatim i prekrasnim vidikovcima, a Međimurje ima takav brežuljak koji je možda čak i najljepši od svih. Otud proizlazi ideja da napravim koncert s pogledom na Međimurje iznad kojeg zalazi sunce.

Drago mi je da se uz pomoć mojih prijatelja glazbenika taj san ostvaruje i nadam se da će ljudi prihvatiti ideju, pa možda i za neku skoriju budućnost ''Koncert s najljepšim pogledom'' postane tradicionalni spektakl u Međimurju - ispričao je Nikola, koji poziva da koncertni program pratite uživo na portalu eMedjimurje i Varaždinski.hr i Facebooku u subotu od 18 sati!

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video