Vijesti / Scena

zabavne večeri

Ljeto na Stančiću i Ljetne večeri na Kapucinskom uskoro počinju, evo što nas sve čeka

Ljeto na Stančiću i Ljetne večeri na Kapucinskom uskoro počinju, evo što nas sve čeka
Varaždinski.hr

Dobra glazba i puno smijeha čeka vas i ovog ljeta...

Uz pozitivne misle da će mjere s novonastalom situacijom oko covida još popustiti, u pripremama je 6. izdanje Ljeta na Stančiću te 3. izdanje Ljetnih večeri na Kapucinskom trgu pod organizacijom PR Lady agencije.

Program na Stančićevom trgu

- Zbog budžeta kojeg smo jednostavno bili primorani smanjiti, program za Stančićev trg bazirati će se petkom i subotom od 19. lipnja do 15. kolovoza s početkom u 21 sat i to uz stand-up večeri i DJ glazbenu scenu – ističu organizatori.

Ljeto na Stančiću otvara se 19. lipnja uz večer smijeha te poznatu komičarku Marinu Orsag te Martinu Ipšu iz Slovenije, inače rođenu Varaždinku. Za stand-up možete rezervirati još dva datuma – 17. srpanj te 7. kolovoz.

- Za sve ljubitelje dobre glazbe i to latino ritmova, funka, soula, rnb, komercijalnog house te najboljih hitova uz Back to school program, zadužili smo našeg Varaždinca Simon M, mladu talentiranu DJ Angie te DJ-a međimurskih korijena DJ Poncije, svima nam znanog kao Filip Horvat iz Scifidelity Orchestra. Oni će se izmijenjivati tokom vikenda, dok ćemo finalni program objaviti na našoj službenoj Facebook stranici Ljeto na Stančiću koju možete svakodnevno pratiti – dodaju organizatori.

Naravno, i ove godine cijelu priču zaokružiti će kreativnim dijelom i upotpuniti predivan Stančićev trg u ljetnom izdanju.

Program na Kapucinskom trgu

Na Kapucinskom trgu program će početi 27. lipnja te će ga popuniti stand up večeri i akustične svirke.

- Što se tiče samog pješčanika koji je svake godine bio atrakcija za najmlađe, iskreno o samoj postavi u ovom trenutku nemamo odgovor zbog samih mjera koje smo dobili od nacionalnog stožera. Mi kao organizator moramo voditi brigu o samom razmaku među djecom u pješčaniku, a to je jednostavno neizvedivo tako da zasad je to još pod upitnikom.

Prošlih godina na Kapucinskom je trgu postavljena i latino-zona, no čini se da je ove godine ipak neće biti.

- Nažalost, ono što sada mogu reći da ćemo vjerojatno morati preskočiti ove godine našu latino zonu La Playu na Kapucinskom trgu jer će u fokusu biti drugi program za što je Kapucinski najprikladniji. Eto još je sve u zraku, i nemamo konkretne odgovore već se možemo nadati samo najboljem – zaključuju iz PR Lady agencije.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video