Vijesti / Scena

KVart 2020

'KVART' IDE DALJE Ove godine glazbeni program u P4. Počela suradnja s dva festivala

'KVART' IDE DALJE Ove godine glazbeni program u P4. Počela suradnja s dva festivala
P4

U P4 se kuha! Iako nema Špancirfesta, kreativno-glazbeni program će se održati od 21. do 30. kolovoza u Preradovićevoj 4.

Prošle godine unutar Špancirfesta moglo se naići na dosta kvalitetnog programa, a jedan od takvih bio je i KVART koji se održao ispred Starog grada.

Koncerti svježih i kvalitetnih hrvatskih bendova i izvođača bili su na rasporedu gotovo svaki dan, dok su radionice, izložbe i ostale aktivnosti bile u 'stalnoj postavi'.

Ove godine ekipa okupljena oko P4 Centra za mlade i Udruge mladih V.U.K. zbog epidemioloških mjera u nešto manjoj mjeri planira organizirati jednako kvalitetan kreativno-glazbeni program.

U Preradovićevoj 4 u Varaždinu, od 21. do 30. kolovoza planira se prenijeti pozitivna energija iz prošlogodišnjeg KVART-a uz pomoć dva festivala – u pitanju su Graffiti na Gradele (Bol na Braču) i Velvet Festival (Punat, Krk).

- KVART će i ove godine biti osvježenje za kreativnu industriju na sjeverozapadu Hrvatske uz najsuvremenije glazbene i festivalske trendove – najavljuju iz KVART-a te dodaju da će kompletan program uskoro biti poznat.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!