Vijesti / Scena

JEDINSTVENI VARAŽDINSKI LOKAL

'KREATIVA & ZABAVA' Paint Nite – jedinstvene slikarske večeri tek dio bogate ponude Living Roomsa od jeseni

'KREATIVA & ZABAVA' Paint Nite – jedinstvene slikarske večeri tek dio bogate ponude Living Roomsa od jeseni

Jedno od najposebnijih mjesta u gradu svakako je Living Rooms, a ova kreativna ekipa sprema i podosta novosti u nadolazećim mjesecima.

Paint Nite Varaždin kreće od kraja rujna – kreativnost uz čašu vina i snack

Sukladno s umjetničkom orijentacijom Living Roomsa pokrenuli su i projekt Paint Nite Varaždin, koji kreće u rujnu. Poznata varaždinska umjetnica Lila Herceg, vodit će ovaj program, u kojem se nudi jedinstveno kreativno iskustvo, učenje osnova slikanja, uz odličnu 'kapljicu' i 'klopicu', u odličnom lokalu gdje poticaja ne nedostaje.

- Zamisli san, dogovoriš s društvom izlazak u Living Rooms. Uđete, a kad tamo dočekani sa slikarskim platnom, bojama, čašom/buteljom vina i finim snackom. Ovo je nešto više od izlazaka. Sjedneš na svoje mjesto, svi već crtaju, počinješ i ti, te se sjetiš...pa Van Gogh je tako slikao, u kutku kafića i pio vino. Ako ste kreativna duša, koja žudi za ekspresijom, nemojte propustiti ovu priliku – stoji na Facebook stranici grupe Paint Nite Varaždin.

Uz omiljeno piće, organizirane su i ostale stvari, platno, kistovi boje, a u tri sada će se pokušati naslikati reprodukcija izabranog umjetnika.

Prvi Paint Nite Varaždin održat će se u subotu 26. rujna, a planirano je da se 'slikarske večeri' održavaju svake posljednje subote u mjesecu. Broj mjesta je ograničen na 10, stoga se pripremite za prijave, a više informacija će biti na FB grupi, kao i na Facebook stranici Living Roomsa putem koje će se moći i prijaviti.

Večeri vinila i vina uskoro ponovno u LR-u

U skladu s 'kreativnom' orijentacijom Living Roomsa tijekom jeseni će se nastaviti i s večerima vinila i vina Wine & Vinyl. Radi se o još jednom jedinstvenom događaju, koji se priprema u suradnji s poznatim hrvatskom vinarima.

Wine & Vinyl je večer posvećana dobroj glazbi i vinima, a svi koji volite to dvoje, možete se dobro opustiti. Nudi se i mogućnost da donesete i svoju omiljenu ploču u Living Rooms i 'zasvirate' pokoji hit, ili vama dragu pjesmu, a zauzvrat se dobije čaša vina od Vinarije koja je domaćin eventa.

S vinsko-glazbenim večerima nastavit će se od jeseni u Living Roomsu, a prvi termini bit će poznati uskoro.

Kvizne večeri svake druge srijede, u pripremi i tematski kvizovi

Naravno, tu su i kvizne večeri by Darac, koje se održavaju svaku drugu srijedu, a radi se o najposjećenijem varaždinskom kvizu, koji osim provjera znanja, nudi i dodatne elemente zabave. Kako nagovještavaju u Living Roomsu, imat će tijekom godine i raznih tematskih specijala, ovisno o događajima.

Jedinstvena ponuda vrhunskih plata

Što se tiče vinske karte i jelovnika, i na njemu ima nekih novosti. Od ponude jela izdvaja se odličan izbor plata, gdje se nudi desetak tematskih plata, od zagorske, slavonske, istarske, dalmatinske, a na njima se može pronaći brojnih vrhunskih sireva, pršuta, namaza, povrća.

A sastojke na platama, krasi činjenica da se radi uglavnom o OPG-ovima ili manjim obrtima, koji su za svoje proizvode često i nagrađivani. Sukladno tome, podrazumijeva se da nagrađivani pršut ili kulen, ili neka organska ili eko hrana proizvedena u malom OPG-u ne može imati cijenu kao i nešto kupljeno u tragovačkom lancu. Da ne govorimo i okusima.

Brunch – svaki dan od 10 do 13

Ono po čemu je Living Rooms još poseban su i njihovi 'brunchovi' – doručci, gdje od 10 do 13 sati, možete utažiti glad i pojesti odličan zalogaj u vidu odličnog toasta ili njaboljih wafla, uz čašu omiljenog pića. 

Što se tiče piće, i tu se vidi zavidna kreativnost. Njihova vinska karta je najbolja u gradu. A ako imate sreće pa 'ulovite' i tematsku sobu, možete popiti i čašu vrhunskog vina uz dodatne popuste. I po tome je Living Rooms specifičan. Tu je naravno i najveći izbor ginova, rumova kao i drugih žestokih pića, za ljubitelje 'žestica'. 

Gdje god, i kako okrenete, Living Rooms je jedinstven lokal, kreiran da se njemu čovjek može opustiti i odmoriti, kao i na kauču, u svojoj dnevnoj sobi. Svi koji još niste, 'zapičite' se tamo i provjerite zašto je toliko poseban.

 

 

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!