Vijesti / Scena

IZ FOTO-ALBUMA

Violinistica Bianca u halterima je pozirala Lupinu prije 12 godina

Violinistica Bianca u halterima je pozirala Lupinu prije 12 godina
Luka Stanzl / PIXSELL, Stephan Lupino

'Nisam imala tremu. Lupino me opustio, pravi je profesionalac', rekla je glazbenica.

Glazbenica Bianca Julia Kolompar (45), koja se posljednjih mjeseci u javnosti ističe ponajprije svojim izgledom, objavila je svoju fotografiju nastalu prije 12 godina, a koju je snimio poznati fotograf Stephan Lupino.

Fotografija je, pišu 24 sata, nastala u Istri i prikazuje violinisticu u 'prirodnijem' izgledu, prije operacije grudi i tamne boje kose. Prisjetila se kako joj je bilo na fotografiranju.

- Nisam imala tremu. Lupino me opustio, pravi je profesionalac. U tom periodu života bavila sam se modelingom i bilo mi je zanimljivo da me upravo Lupino fotografira. Znali smo se od prije, ali ja sam ga taj put kontaktirala da bih mu voljela pozirati - kaže violinistica. 

Lupino, koji je osmislio styling za fotosession, rekao je kako je Bianca bila 'fanatične energije i ambiciozna'.

- Ljudi su malo konzervativni, komentiraju kako se mogu skinuti. Ružni komentari znaju me povrijediti, iako ja u poziranju nisam vidjela ništa loše. Bila sam prirodna na Lupinovoj fotografiji, poslije sam obojila kosu u plavu i povećala grudi. Barem ne krijem, kao neki, estetske zahvate, otvoreno o tome pričam - rekla je Bianca.

A što je s glazbenom karijerom?

- U kontaktu sam s organizatorima koncerta u jednom klubu u Njemačkoj koji bi bio u svibnju. Išli bismo suprug, sin i ja. No vidjet ćemo što će biti s tim s obzirom na pandemiju koronavirusa. Svirke mi jako nedostaju, jedva čekam vratiti se pred publiku - zaključila je Kolompar.

Kako u cijelosti izgleda fotografija Biance Julije Kolompar nastala u radionici Stephana Lupina pogledajte na 24 sata...

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!