Vijesti / Scena

UPOZNALI SE

Mladi varaždinski reper Jurek s Marinom Ivanovićem Stokom: Gostovao u 100kastu i repao nove stihove

Mladi varaždinski reper Jurek s Marinom Ivanovićem Stokom: Gostovao u 100kastu i repao nove stihove
Instagram

Nakon što mu je dao podršku putem društvenih mreža, poznati hrvatski reper Marin Ivanović Stoka u svojoj je emisiji 'ugostio' mladu varaždinsku nadu Juraja Kostanjevca poznatijeg kao Jurek.

Prije dva mjeseca je Jurek trećim singlom imena 'Varaždin' predstavio svoj grad javnosti i nastavio s dobrim radom, a mladi varaždinski reper bio je u emisiji kod čovjeka zbog kojeg se počeo baviti repom - Marina Ivanovića 'Stoke'.

Jedan od najpoznatijih hrvatskih repera snima emisije pod nazivom '100kast' u kojima s vremena na vrijeme ugošćuje kolege, a upravo će Jurek biti gost u epizodi koja bi ubrzo trebala ugledati svjetlo dana. A kako smo kasnije obaviješteni, sam je reper bio 'gost' u emisiji koja se snimala 'na domaćem terenu'.

'Jurek je u kući, Varaždin reprezent' riječi su kojima je Stoka popratio fotografiju s Jurekom na Instagramu, a mlada nada varaždinske rap scene dobila je dodatni poticaj te nas ne bi začudilo da uskoro vidimo suradnju mladosti i iskustva.

Podsjetimo, Juraj Kostanjevec dosad je izbacio tri singla - 'Bilo mi je drago', 'Velikani' i 'Varaždin', a potonji je na YouTubeu u dva mjeseca pregledan više od 32 tisuće puta.


 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video