Vijesti / Scena

varaždinska manifestacija

ŠPANCIRFEST ĆE SE ODRŽATI! Počinje 20. kolovoza, organizatori najavili bogat program

ŠPANCIRFEST ĆE SE ODRŽATI! Počinje 20. kolovoza, organizatori najavili bogat program
Špancirfest

Organizatori rade na programu koji će uskoro biti spreman i predstavljen javnosti.

Na današnjem predstavljanju Ljeta u Varaždinu, varaždinski gradonačelnik Neven Bosilj i direktorica Turističke zajednice grada Varaždina Jelena Toth istaknuli su da će se ovogodišnje izdanje Špancirfesta ipak održati.

Vezana vijest:

Ljetna manifestacija Ljeto u Varaždinu nikad raskošnije: Od Massima i Nine Badrić, programa za mlade, predstava, komičara, plesa...

Barem prema sadašnjim informacijama i s mjerama koje bi trebale još popuštati, najpopularniji i najveći varaždinski festival trebao bi početi u petak, 20. kolovoza 2021. godine.

Iako još nije poznat program ni koliko će se moći dovoditi izvođači i izlagači iz inozemstva, Toth je poručila da rade na svemu te će u javnost izaći s više informacija.

Bosilj je pak istaknuo da će to biti veliki Špancir, a s obzirom na sve što su građani proživjeli posljednjih godinu i pol dana od početka pandemije, vjeruje kako će se krajem kolovoza svi posjetitelji moći opustiti kako i zaslužuju.

Podsjećamo, prošle godine Špancirfest se nije održao zbog pandemije i pojačanih mjera koje su vrijedile baš u vrijeme održavanja. S druge strane, održano je neslužbeno izdanje s Vinskim gradom (koji će biti postavljen i ove godine), glazbeno-izlagačkim programom u P4 te na još nekoliko lokacija u gradu. 

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!