Vijesti / Scena

koncert glazbenika

KEDŽO U DVORIŠTU SERMAGEA 'Osjećam veliku sreću što ću nastupiti u Varaždinu'

KEDŽO U DVORIŠTU SERMAGEA 'Osjećam veliku sreću što ću nastupiti u Varaždinu'
Srecko Niketic/Pixsell

Koncert je na rasporedu ove subote.

U subotu, 12. lipnja s početkom u 20,30 sati u dvorištu Palače Sermage održat će se koncert Damira Kedže pod nazivom Poljubi me sad.

- Konačno mogu najaviti koncerte i to me čini živim i neizmjerno sretnim. Veselim se konačno vidjeti ljude, pjevati uživo. Smisao mog bavljenja glazbom jeste pjevanje s ljudima uživo, koncerti i ta razmjena energije koju donose - poručuje Damir Kedžo uoči svog prvog koncerta u Varaždinu.

- Varaždin je jedan od najljepših gradova koje sam posjetio, grad baroka, kulture, prekrasnih ljudi od kojih je puno onih koji su me stalno pitali kada ću tamo imati koncert i evo me, tu sam konačno - kazao je. 

U Varaždinu će 12.6. održati svoj prvi samostalni koncert i prvi put uživo publici izvesti aktualni hit singl pjesmu “U nama”.

Bend i Damir vrijedno vježbaju i pripremaju se kako bi vam dali najbolju moguću svirku, a Damir kaže:

- Osjećam veliku sreću jer sam konačno u Varaždinu i imam koncert i  veliku odgovornost da to bude najbolje što ja i moj bend znamo. Obećavamo vam najbolju moguću svirku i atmosferu. Dat ću vam sve svoje pjesme i emocije, jedva sam čekao koncerte i sve vas vidjeti uživo. Pjevat ćemo sve pjesme koje volite, jedva čekam čuti ako pjevamo Divlji vjetre, Poljubi me sad, Sve u meni se budi, Hram, 365..uz vaše glasove sve moje pjesme najbolje zvuče - rekao je. 

Koncert u Varaždinu održava se  na otvorenom i ne trebate imati potvrdu o cijepljenju , ne treba vam PCR test ni potvrda o preboljenoj koroni. Osigurani su svi epidemiološke uvjete  imamo potvrdu da je događaj siguran za sve posjetitelje i dođite nam da se družimo i pjevamo.

Suorganizator koncerta je HNK u Varaždinu u sklopu projekta Ministarstva kulture i medija RH Jer svirati se mora. Koncert u Varaždinu počinje u 20:30 sati, vrata će biti otvorena u 19.30 sati. 

Ponesite svoje ulaznice ili potvrde o online kupnji i vidimo se 12.6. u Varaždinu u dvorištu palače Sermage.

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video