Vijesti / Scena

MLADE PLESAČICE

PLESNI KLUB FEEL U Požegi osvojili sedam zlata, tri srebra i jednu broncu!

PLESNI KLUB FEEL U Požegi osvojili sedam zlata, tri srebra i jednu broncu!
Plesni klub Feel

Jako sam ponosna na sve njih, kaže Romana Ratkaj.

Plesni klub Feel Varaždin protekle je subote, 26. lipnja, nastupio u Požegi na Kupu gradova, koji su organizirali Twirling klub Požega, Požeške mažoretkinje, Plesni klub Boa te Plesni studio Marine Mihelčić.

Varaždinski klub, pod vodstvom licencirane voditeljice plesnih tehnika Romane Ratkaj, osvojio je cijeli niz nagrada.

Tako je skupina Feel Cicibani osvojila zlato i broncu u svojoj kategoriji, Feel Mega Cicibani s dvije koreografije osvojili su zlato u konkurenciji Požege i Nove Gradiške. Feel Fantastic također se kući vraća sa zlatom, a skupina Feel Move s jednom koreografijom osvojila je srebro, a s drugom zlato. Feel Modern, duo Eve i Lede, odnio je zlato, solo točka Gabriele Cepanec zlato, dok su juniorke Feel The Best uzele dva srebra.

- Jako sam sretna i preponosna na sve njih. Drago mi je da moji Feelovci nakon dugo vremena ponovo mogu na profesionalnim plesnim podijima pokazati ono što su naučili marljivo trenirajući. Najveća nagrada mi je njihov osmjeh na postolju - kaže Romana Ratkaj. 

Ovim natjecanjem sezona za Plesni klub Feel još nije završila, jer breakeri se spremaju za državno prvenstvo, koje će se početkom srpnja održati u Sisku. 

U nastavku pogledajte dio fotografija s natjecanja.

 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video