Vijesti / Scena

supertalent

Marta Prnjić nakon prolaza u Supertalentu: 'Sretna sam zbog svakog pozitivnog komentara'

Marta Prnjić nakon prolaza u Supertalentu: 'Sretna sam zbog svakog pozitivnog komentara'
Instagram

Marta već zna kako bi proslavila svoju pobjedu u Supertalentu.

Svoj pjevački talent koji joj je omogućio prolaz u daljnje natjecanje pokazala je u prošloj epizodi Supertalenta i Marta Prnjić s pjesmom 'Hallelujah'.

Vezana vijest:

marta prnjić talent show 'HALLELUJAH!' Marta iz Varaždina prekrasnim glasom očarala žiri u Supertalentu

Marta je u showu priznala da je bila žrtva bullyinga, a za Novu TV je otkrila što bi poručila djeci koja se danas susreću s tim problemom.

- Poručila bih im da nađu nešto što vole, što ih ispunjava, potpuno se posvete tome i pokažu svoj uspjeh kroz taj pothvat. Da se obrate svojoj obitelji za pomoć i isto tako, da na bullying ne reagiraju istim ponašanjem, da nasiljem ne odgovaraju na nasilje, već da pokažu pravog sebe. Smatram da djeca u toj dobi ne znaju još što je ispravno i da svatko napravi neku pogrešku, no s vremenom zažale - poručila je Marta.

Puno poruka podrške stiglo je nakon prolaska.

- Moja obitelj je jako ponosna, zadovoljna i sretni su što sam napokon skupila hrabrosti da se prijavim na Supertalent. Javili su mi se i neki prijatelji s kojima dugo nisam bila u kontaktu i zbog toga sam presretna, među njima i jedna prijateljica s kojom sam odmalena maštala o Supertalentu i ugodno sam se iznenadila njenom porukom - otkrila nam je Marta.

Janko, Martina, Maja i Davor pohvali su njezinu izvedbu, prije koje je, kako sama priznaje, imala veliku tremu.

- Cijenim mišljenje svakog člana žirija i imala sam veliku tremu baš iz tog razloga što sam htjela na svakog člana žirija ostaviti dobar dojam i dobiti savjet kako dalje, što sam na kraju i uspjela - izjavila je.

Glazba i pjevanje su njezina velika ljubav, a inspiraciju pronalazi u nekim od najvećih glazbenih imena svih vremena.

- Inspiracija su mi Whitney Houston, Tina Turner i Aretha Franklin - otkrila je Marta.

Na društvenim ju mrežama prati gotovo tri tisuće ljudi, a ta će se brojka s vremenom, vjerujemo i povećati.

- Jako sam sretna zbog svakog pozitivnog komentara, dobila sam puno poruka podrške i izuzetno mi je drago zbog toga. Nisam naviknuta na to pa se trenutačno prilagođavam tome - priznala je simpatična Marta koja je nažalost muških obožavatelja otkrila kako je njezino srce već sretno zauzeto.

Marta već zna kako bi proslavila svoju pobjedu u 'Supertalentu', a otkrila nam je i ima li možda već nekog svog favorita.

- Proslavila bih pobjedu tako da bih uložila u svoje pjevanje, školovala se dalje i radila na sebi. A što se tiče favorita, svaki natjecatelj je došao s razlogom i bila bih sretna zbog svakog tko bi pobijedio - zaključila je.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video