Vijesti / Scena

miss fotogeničnosti

Patricija Dimitrovski iz Varaždinskih Toplica postala miss fotogeničnosti na izboru Miss Beauty Hrvatske

Patricija Dimitrovski iz Varaždinskih Toplica postala miss fotogeničnosti na izboru Miss Beauty Hrvatske
Željko Hladika/Pixsell

Izbor Miss Beauty Hrvatske održan je u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.

U koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski jučer je održan izbor Miss Beauty Hrvatske, izbor koji su organizirale Sanja Bjedov i Tamara Roglić, modne agentice koje surađuju 21 godinu na sličnim projektima.

A prva pobjednica novog izbora, Miss Beauty Hrvatske, postala je Marinela Grljušić iz Požege.

Prva pratilja je Patricia Markač, druga pratilja Sara Perišić, dok je Miss Beauty fotogeničnosti postala Patricija Dimitrovski.

Djevojke su se predstavile u izlascima kožne galanterije Galko, malim crnim haljinama i večernjim haljinama salona Mistic Exckusive dizajnerice Mirsade Jureše.

U glazbenom djelu programa nastupili su obitelj Jusić, Đelo, Paula i Ema, zatim Antonela Malis i  Zdenka Kovačiček koja je otpjevala prigodnu pjesmu za ovaj izbor – Žena za sva vremena. Program su vodili Davor Garić i Vjekoslava Bach.

Za sjajan izgled pozornice pobrinuo se Balon Art, tvrtka čiji je vlasnik Ines Kokorić. U Balon Artu djevojke stvaraju umjetnost balonima a svoje profesionalne i umjetničke vještine prikazuju kroz nesvakidašnje kreacije kao što su maskote na raznim eventima, personalizirane figure i predivne unikatne haljine od balona.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video