Vijesti / Scena

'In Gear'

Varaždinski bend Drone Hunter vratio se s novim izdanjem, proslavili 10. godišnjicu benda

Varaždinski bend Drone Hunter vratio se s novim izdanjem, proslavili 10. godišnjicu benda
Drone Hunter

'Jednostavno smo se zatvorili u prostoriju za probe i pokušali smisliti najgadnije riffove koji su nas u tom trenutku činili sretnima', rekao je bend.

Varaždinski bend Drone Hunter objavo je 1. travnja novi album, točnije EP 'In Gear'.

Nakon kreativne stanke posljednjih godina, Drone Hunter objavio je novo izdanje točno na desetu godišnjicu benda. Naime, 1. travnja 2012. godine održali su prvu probu i cijela priča tu je počela.

Album je dostupan u digitalnom i CD obliku na Bandcampu, CDBabyju, Apple Musicu, Amazonu, Spotifyu itd. Sadrži pet novih pjesama te je snimljen i miksan u e-Minor Studiju u Varaždinu pod vodstvom Tomislava Tompe Novosela.

Mastering albuma radio je producent Jeff Henson u Red Nova Ranch studiju u Austinu (Texas). 

Produkciju albuma potpisuje Drone Hunter u suradnji s Tomislavom Tompa Novoselom. Naslovnicu, fotografije i dizajn potpisuje Drone Hunter koji čine Luka Klen, Marko Gotal i Filip Hajdarović

Bend je i rekao nekoliko riječi o razdoblju iza njih i što novi album donosi.

- Posljednjih nekoliko godina u bendu bilo je turbulentno - neki su otišli u inozemstvo, upisali fakultete, gradili karijere, veze itd. tako da je bilo vrlo malo vremena za Drone Hunter. Kroz cijeli taj period bend je uvijek bio aktivan, više manje radeći u tišini kad god bi se pružila prilika. Stoga je za naslov albuma izabran 'In Gear' (U brzini) - jer nikad nismo bili u leru. Na albumu nema teme, priče niti je postojao plan za njegov nastanak. Jednostavno smo se zatvorili u prostoriju za probe i pokušali smisliti najgadnije riffove koji su nas u tom trenutku činili sretnima. Pravo je zadovoljstvo podijeliti ovaj materijal sa svijetom, a još bolje je što smo to mogli učiniti na desetu godišnjicu postojanja benda – naglasili su iz benda.

U nastavku preslušajte njihov EP 'In Gear'. 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video