Vijesti / Scena

SCENA

VIDEO Neon Iglu ima novi video spot, pogledajte kako izgleda 'Omen'

VIDEO Neon Iglu ima novi video spot, pogledajte kako izgleda 'Omen'

Varaždinski sastav broji sitno do objave albuma.

Varaždinski sastav Neon Iglu objavio je jučer video spot za pjesmu 'Omen', drugu pjesmu s njihova albuma 'Stranput' koja je dobila svoj vizualni oblik. Spot je objavljen na YouTube kanalu izdavačke kuće Geenger Records.

- Za razliku od 'Fuge', koja je prožeta noir atmosferom legendarnog varaždinskog Rogoza, s novim videom za 'Omen' izašli smo na otvoreno - objavili su članovi sastava uz ovaj spot. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Spot je, doznajemo, snimao Marin Kereša, prema ideji članova benda. Kadrovi su snimani na starom koritu Drave, na predjelu poznatom po nazivu Cirkovečka. 

Vezana vijest:

Neon Iglu USUSRET 'STRANPUTU' NEON IGLU 'Kad zajedničkim sviranjem stvaramo novi entitet, taj peti element... E to je uzbudljivo'

- Htjeli smo da bude u artističkom stilu, ali ovoga puta vani. Misao vodilja nam je oduđenost, samoća, distanciranost, a to je i lajt-motiv cijelog albuma. I ovaj je spot rađen u crno-bijeloj tehnici, tako će biti sve u vezi albuma - rekao nam je gitarist Siniša Sović. Uz njega, u bendu su još Siniša Kolarić Koki (bas i vokal), Igor Maleš (gitara) i Luka Kekez (bubnjevi).

Album 'Stranput', objavljen na vinilu, trebao bi svjetlost dana ugledati tijekom svibnja. A prije toga, u subotu 7. svibnja, bend će nastupiti na koncertu koji će se održati u klubu P4. 

Kako izgleda video spot za pjesmu 'Omen', pogledajte u nastavku...

 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video