Vijesti / Scena

ODLIČNA ZABAVA!

GIPSY JAZZ Gadjo Manouche ponovno svira u Varaždinu. U subotu u Maderi!

GIPSY JAZZ Gadjo Manouche ponovno svira u Varaždinu. U subotu u Maderi!
Facebook

Ako volite uživati u dobroj glazbi i razigranoj atmosferi, Gadjo Manouche i Caffe Bar Madera u subotu navečer su idealna opcija.

Popularna grupa Gadjo Manouche opet se vraća u Varaždin, u kojem su uvijek odlično prihvaćeni, i gdje se osjećaju 'kao doma'.

>> Gadjo Manouche u Maderi (07.05.)

U subotu će svirati u Caffe baru Madera (Zagrebačka 42), s početkom u 21 sat, i zasigurno razveseliti brojne Varaždince svojom sjajnom svirkom i prepoznatljivim zvukovima zavodljivog Gipsy Jazza.

Za one koji ne znaju, Gadjo Manouche su osnovani u proljeće 2008., a sviraju isključivo tradicionalni Gipsy jazz po uzoru na velikog Djanga Rainhardta, legendarnog belgijskog glazbenika koji se proslavio svirkama u Parizu i širom Europe i razvio svoj prepoznatljivi stil – Gipsy Jazz.

Gadjo Manouche vjeran je tom stilu, a tijekom godina svirali su širom Hrvatske, nastupali u svim većim gradovima te na raznim festivalima kod nas i u inozemstvu. Ostvarili su i suradnju sa Dubrovačkim simfonijskim orkestrom, s kojim su nastupali i u Kneževom dvoru u Dubrovniku.

U Varaždinu nastupaju od samih početaka, gotovo da nema Špancirafesta na kojem nisu prisutni članove banda, a svirali su i u drugim varaždinskim klubovima.

Uglavnom, ako volite uživati u dobroj glazbi i razigranoj atmosferu, Caffe bar Madera, i svirka Gadjo Manouche prava je opcija. Mario, Bonzo i ostalo veselo društvo iz Gadjo Manouchea nikog ne ostave ravndoušnim.


Današnju postavu čine:
Mario Žuvela - kontrabas
Zoran Schmitz - gitara
Josip Tocilj, - klavir, harmonika
Luka Nekić - gitara
Berislav Gavranić - klarinet
Krešimir Tomić Bonzo - gitara

Pogledajte i neke od njihovih nastupa.

 

 

Najnovije

Reci što misliš!