Vijesti / Scena

Neon Iglu

SJAJNE GLAZBENE VIJESTI Varaždinski bend Neon Iglu ove godine nastupa na INmusicu

SJAJNE GLAZBENE VIJESTI Varaždinski bend Neon Iglu ove godine nastupa na INmusicu
Neon Iglu

Velika čast za Varaždince.

INmusic festival jedan je od najvećih glazbenih festivala u Hrvatskoj. Redovno se odvija krajem lipnja, a ove godine to pada od 20. do 23. lipnja.

Vezana vijest:

Neon Iglu USUSRET 'STRANPUTU' NEON IGLU 'Kad zajedničkim sviranjem stvaramo novi entitet, taj peti element... E to je uzbudljivo'

Nakon dvije pandemijske godine i stanke zbog svih zbivanja i zabrana, INmusic se vraća sa sjajnim imenima kao što su Nick Cave & The Bad Seeds, Kasabian, The Killers, Deftones i ostali, a na festivalu će se naći i jedan varaždinski bend.

Mladi po osnivanju, s obzirom na to da djeluju nešto više od dvije godine, Neon Iglu bit će varaždinske snage na InMusicu.

Oni će na glavnoj pozornici nastupiti u utorak, 21. lipnja od 17:30 sati. Na taj dan, ali nešto kasnije na istu će pozornicu izaći i Nick Cave sa svojim Seedsima pa je tako i ovaj nastup Neona velika prilika za pokazati se pred svekolikim auditorijem jednog od najvećih festivala u Hrvatskoj.

Neon Iglu iza sebe imaju već nekoliko pjesama, uskoro će i album, a u nastavku poslušajte najnoviji singl Omen. Bend čine Siniša Sović (gitara), Siniša Kolarić (bas, vokal), Igor Maleš (gitara) i Luka Kekez (bubnjevi). 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video