Vijesti / Scena

SPEKTAKULARAN KRAJ SHOWA

Zsa Zsa je pobjednica showa Masked singer! Oduševila je svojim izvedbama u finalu

Zsa Zsa je pobjednica showa Masked singer! Oduševila je svojim izvedbama u finalu
RTL

'Ovo je zaista jedan od najljepših perioda u mom životu', rekla je uzbuđena Zsa Zsa nakon proglašenja pobjednika.

U uzbudljivoj finalnoj emisiji RTL-ova showa 'Masked Singer', emitiranoj jučer navečer, pobjedu je odnijela pjevačica Zsa Zsa.

Veliko finale otvorio je zajednički nastup svih maski koje su cijeli studio podigle na noge pjesmom Nine Badrić 'Takvi kao ti'. Voditeljica Antonija Blaće najavila je uzbudljivo finale i pozdravila raspoložene detektive. Nakon toga u dva kruga odabrane pjesme izveli Dalmatinka, Ajkula Drakula i Meduza. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dalmatinka je pjevala hit Kylie Minogue 'Can't Get You Out of My Head' te Grdovićev hit 'Dalmatinac sam', Ajkula Drakula se držao hrvatskog jezika pa je odabrao 'No sikiriki' Ede Maajke i hit grupe Film 'Pjevajmo do zore', dok je Meduza sve raznježila emotivnom pjesmom 'Gdje Dunav ljubi nebo' Josipe Lisac, a onda nastavila plesnom 'It's Raining Men' Geri Halliwell.

Stiglo je vrijeme i za prvo glasanje večeri, nakon kojeg će dvije maske s najvećim brojem glasova još jednom zapjevati u grand finalu, dok treća napušta natjecanje. Publika je odlučila kako svoju masku prva skida Dalmatinka, ispod koje se uistinu skrivala Emilija Kokić.

Stiglo je vrijeme za posljednje nastupe u prvoj sezoni 'Masked Singera', kojima će Meduza i Ajkula Drakula pokušati još jednom osvojiti publiku i izboriti svoju pobjedu.

Prvi je na redu bio Ajkula koji je, prije izvedbe, Antoniji Blaće ostavio osobni predmet – ortozu. ''Sportska ozljeda?'' upitala je Antonija, a Ajkula je izveo 'Ružinavi brod' Daleke obale.

Finalnu večer svojim je nastupom zatvorila Meduza koja je u backstageu podigla haljinu i Antoniji otkrila da na nogama nosi tenisice, a onda joj ostavila i slamnati šešir. U polumraku studija, uz brojne svijeće i intimnu atmosferu, Meduza je fantastično izvela 'Hallelujah' Jeffa Buckleya, a nakon nastupa čitav studio i detektivi raznježeno su je nagradili velikim pljeskom i skandiranjem.

"Oduševljen sam. Napokon sam zbrojio dva i dva, život mi je preletio pred očima kad sam vidio onaj osobni predmet, šešir… Ovo je jedna pjevačica, ako niste znali, Zsa Zsa'', šalio se Borko Perić pa ponudio svoj prijedlog, a Antonija Mandić i dalje je zagovarala da je ispod Lu Jakelić.

''Za mene je apsolutni pobjednik nakon ovog nastupa, koji je bio senzacionalan, samo jedan, a to je Meduza'', Ida Prester je svog favorita imala, ''Nije ovo pjevačko natjecanje, iako da je, Meduza bi odmah pobijedila. Ali nije to poanta – ta žena se pretvorila u Meduzu, iz svakog kraka i pokreta vrišti da se ona s tom maskom sjedinila''.

Nakon svih sjajnih nastupa ne samo ove večeri, nego i cijele sezone, stiglo je vrijeme za konačnu odluku – proglašenje pobjednika prve sezone 'Masked Singera'. Publika u studiju dala je konačni sud i svojim glasovima odlučila da je pobjednička maska – Meduza! Oduševljena Meduza, uz skandiranje publike i suze Ide Prester, čestitala je svom 'protivniku' koji je ipak prvi skinuo svoju masku, dok je ona još malo sve držala u neizvjesnosti.

Šaljivi Ajkula Drakula sve je zavarao kad je otkrio kako ispod glave morskog psa ima još i crnu masku koja mu otkriva samo oči. Ispod maske konačno se otkrio naš proslavljeni rukometaš i olimpijski pobjednik Vlado Šola, što je izazvalo šok i nevjericu i publike i detektiva.

A na kraju ove i više nego uzbudljive finalne epizode, konačno je stiglo vrijeme i za otkrivanje identiteta pobjednice Meduze. Uz glasno navijanje i iščekivanje, polako je skidala svoju masku, a ispod se uistinu skrivala pjevačica Jelena Žnidarić - Zsa Zsa!

''Ja vas vidim! Mogu govoriti! Ljudi, hvala vam. Ne mogu vam opisati koliku tremu imam! Zašto ste mi skinuli masku?'' šalila se Zsa Zsa pa priznala:

''Ovo je zaista jedan od najljepših perioda u mom životu. Trebao mi je ovaj 'booster'. Guštala sam! Ne skidam se iz ove Meduze sljedećih mjesec dana!''

''Brate mili, što znaš pjevati! Maska je bila fantastična. Bravo!'' složio se žiri, a pobjednica Zsa Zsa je još jednom sve rasplesala pjesmom 'It's Raining Men'.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video