Vijesti / Scena

vjenčanje u varaždinu

FOTO Nogometni reprezentativac u Varaždinu oženio djevojku, na vjenčanju brojni poznati uzvanici

FOTO Nogometni reprezentativac u Varaždinu oženio djevojku, na vjenčanju brojni poznati uzvanici
Josip Regović/Pixsell

Na vjenčanju su bila poznata imena hrvatske scene...

Nogometaš Tin Jedvaj jučer je oženio svoju dugogodišnju djevojku Dinu Dragiju. Par je sudbonosno 'da' izgovorio u crkvi svetog Nikole u Varaždinu, a objave uzvanika na društvenim mrežama pokazale su detalje raskošne proslave. Pjevačica Zsa Zsa podijelila je nekoliko detalja: od Dininog ulaska u crkvu do poljupca i ulaska u salu.

Vjenačenje Tina Jedvaja i Dine Dragije u Varaždinu, 11.6.2022.

Na objavama može se vidjeti da je Dina nosila jednostavnu vjenčanicu bez detalja, a protezala se uz vrat bez rukava te nastavila u obliku sirena-kroja. Dragijina kuma bila je Petra Kljajić, kći legendarnog rukometaša Nenada Kljajića.

Tin i Dina za prvi ples odabrali su pjesmu Eda Sheerana 'Perfect', a uzvanike je kasnije zabavljala popularna grupa Lexington. U kasnijim satima na pozornici se pojavio glazbenik Saša Matić.

Na vjenčanju su bila brojna poznata imena hrvatske scene među kojima supruga košarkaša Ivice Zupca Kristina Zubac, supruga nogometaša Matea Kovačića Izabel Kovačić, influencerica Brita Bobetić, glazbenik Stefan Cvijović Cvija, dizajnerica Kristina Bruja, frizer poznatih Zvonimir Franić koji je također podijelio djelić atmosfera, ali i mladenkin izgled prije svečanosti.

Podsjetimo, Dinu šira javnost zna kao curu nogometaša, a ona je i studentica na prestižnom Sveučilištu u Londonu, gdje je nastavila školovanje nakon što je diplomirala na Visokoj školi međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld. Prije toga okušala se u manekenstvu, a na Instagramu s pratiteljima često dijeli fotografije svoje i Tinove svakodnevice.

Dodajmo da je par godinama u sretnoj vezi, a za njihovu vezu saznalo se tek 2016. godine, kad je Izabel Kovačić na svom Instagramu objavila zajedničku fotografiju s tribina.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video