Vijesti / Scena

videospot

VIDEO Varaždinski bend Frayn objavio novi spot i pjesmu 'Lifter'

VIDEO Varaždinski bend Frayn objavio novi spot i pjesmu 'Lifter'
Press

Mastering pjesme radio je višestruki dobitnik Grammyja - Brad Blackwood.

Varaždinski sastav Frayn objavio je video spot za pjesmu 'Lifter'. Spot su snimali Marin Kereša i Mario Štrlek prema ideji članova benda, a kadrovi su snimani u bivšem prostoru Gradske knjižnice u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu te na lokacijama po Varaždinu.

Lifter je, kao i prvu pjesmu River of Souls miksao Danijel Ivanković, dok se za mastering pobrinuo američki inženjer, višestruki dobitnik Grammy nagrada Brad Blackwood (Korn, Sevendust, Maroon 5, itd.).

- Zahvaljujemo se svima koji su sudjelovali u stvaranju videa za našu novu pjesmu, Marini Drčec koja je vrhunski odradila ulogu u spotu, Siniši Keretiću i Marinu Kereši za rasvjetu i snimanje, Željku Štrleku za rekvizite, Siniši Medvedu i naravno, Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu što nam je ustupilo prostor za snimanje.

Frayn čine Dora Jovanovska (vokal), Matija Mioković (gitara), Dario Sambol (bubnjevi) i Mario Štrlek (bas gitara).

Lifter je pjesma koja je na neki način podrška borbi protiv depresije s kojom se svakodnevno suočava sve veći broj ljudi, a ujedno je i drugi singl s nadolazećeg EP-a koji će ugledati svijetlo dana krajem ove godine. Do izlaska EP-a band će se posvetiti koncertnim aktivnostima.

Kako izgleda video spot za pjesmu "Lifter", pogledajte u nastavku...

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.