Vijesti / Scena

međimurska party zona

FOTO Forestland X već prvog dana zapalio atmosferu, festival posjetilo 5 tisuća partijanera

FOTO Forestland X već prvog dana zapalio atmosferu, festival posjetilo 5 tisuća partijanera
Forestland

Prvi dan Forestland X festivala je za nama. Gotovo pet tisuća partijanera u petak je stiglo na prostore Forestland parka u Brezju i plesalo sve dok se sunce nije već dobrano diglo na jutarnjem nebu

Uz odlične svirke artista, na dosad najtopliji dan godine, sve je ipak počelo kad se sunce sakrilo, a 30 zona se popela na glavnu pozornicu.

Forestland X - prvi dan Forestland X već prvog dana zapalio atmosferu!

Dečki iz 30zone započeli su nastup odavanjem minute šutnje za prerano preminulog Antonia Vuka. Cijeli Forestland utihnuo je na nekoliko trenutaka. Kulminacija večeri nastavila se nastupom Raste, a potom je vrijeme bilo za „čistokrvnu“ elektroniku. Nastupi Aneasa iz Slovenije, Noela Hollera iz Njemačke, Lawrenca Apage iz Nizozemske, a potom i Bore iz Argentine nisu umanjili odličnu kvalitetu glazbe na drugoj „Forestroom“ pozornici.

„Energični nastupi izvođača, predivno uređen prostor Forestland parka, sve to su aduti na koje smo ponosni“ rekao je Krešo Biškup iz organizacije. „Tisuće ljudi, odlična atmosfera i pozitivan vibe, ali i brojne slike, storiji i selfiji oznaka su kvalitete ovog događaja. Vidimo se u subotu na Day 2 Forestland X!“

U subotu nas očekuju nastupi live izvođača Nucci i Voyage, ali i povratak Nicka Havsena, Corti Organa, dok festival već tradicionalno zatvara JuraS, po 10. puta. Forestroom pozornica biti će poseban hit ove subote sa plejadom artista, od Emiliy, regionalnog umjetnika Torresa, radijske persone Vedrana Cara, ali i domaćeg DJ-a s prebivalištem u Berlinu Kraundlera. Posebno je važno istaknuti nastup španjolsko njemačkog dua The Yellowheads koji kreće od 2:30 na Forestroom pozornici.

Forestroom zatvara Rosana Rabuza, slovenska techno DJ-ica koja je razvalila svoj set u petak kada je bila headliner i najavila još i bolju subotu!

Ulaznice po 150 kuna za subotu možete kupiti online ili na ulazu na sam festival. 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video