Vijesti / Scena

NOVI SPOT

VIDEO Varaždinka Martina Sabljak snimila spot u suradnji s međimurskim pjesnikom Pepsijem

VIDEO Varaždinka Martina Sabljak snimila spot u suradnji s međimurskim pjesnikom Pepsijem
Zlatko Nedeljko Pepsi i Martina Sabljak

Pogledajte i poslušajte 'Zar je tako suđeno'!

Međimurski komičar, tekstopisac, pjesnik i aranžer Zlatko Nedeljko Pepsi nastavlja svoj autorski niz; ovog puta u suradnji s varaždinskom glazbenicom Martinom Sabljak, pjevačicom i violinisticom s kojom je snimio novu pjesmu i videospot Zar je tako suđeno. Pepsi je ujedno autor stihova, glazbe i aranžmana. 

„Noć, ulica La Rambla i vodoskoci Barcelone glavni su krivci za nastanak ove pjesme, naime pjesmu sam tamo napisao. Tematika pjesme je ljubav kao nit vodilja kroz život, ljubav kao romantika, ljubav kao borba za ono jučer i za ono sutra što dolazi“, rekao je Pepsi o pjesmi. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pjesma je snimljena u Studiju Ivana Mikulića u Belici, dok je spot sniman na varaždinskim ulicama te u Čakovcu, time je napravljen spoj Varaždina i Međimurja i prezentiran u glazbenom spotu.

Suradnja je nastala nakon što je Pepsi upoznao Martinu nakon njezina koncerta u Međimurju te je ubrzo započela ova glazbena suradnja u kojoj su oboje ravnopravno sudjelovali u kreiranju ideja za pjesmu i spot. Budući da je Martina čest gost u Međimurju, mnogi su je i tamo upoznali, a u Čakovcu predaje violinu u privatnoj glazbenoj ustanovi Suita.

Spot je snimio i montirao poznati međimurski snimatelj Žan Novosel, dok scenarij i režiju potpisuje Pepsi kao autor cijelog projekta.

Uz Martinu, Pepsija i gitarista Marinka Hodića, sudjelovali su i mladi koji na spotu prikazuju ljepotu i bezbrižnost mladenaštva, a to su: Marija Elena Hodić, Marija Klara Hodić, Lucija Žagar, Lana Kerovec, Fran Žganec, Jakov Majnarić, Luka Benković Golubić.

 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.