Vijesti / Scena

život na vagi

Štefica šokirala trenera prije vaganja: 'Žao mi je što sam došla ovdje. Ovo mi je jedan od najgorih trenutka u životu'

Štefica šokirala trenera prije vaganja: 'Žao mi je što sam došla ovdje. Ovo mi je jedan od najgorih trenutka u životu'
RTL screenshot

Kad je stala na vagu ispred trenera Ede, Marijane i svog crvenog tima Štefica Sever (40) požalila se da bi bilo bolje da nije došla u emisiju.

Usinoćnjoj epizodi showa 'Život na vagi' nastavilo se vaganje crvenog tima kojeg vodi trener Edo. Prije samog vaganja Štefica Sever (40) otkrila je da ju brine vaganje.

- Guši me ta vaga. Organizam mi iznutra puca. Već tri dana gutam duboko knedlu u grlu. Jako mi teško ovo pada. Ne mogu spavati dva dana prije nego što idem na vaganje, a ovo mi je jedan od najgorih trenutaka u životu - rekla je Štefica, a potom i pojasnila zbog čega se tako osjeća.

Kad je stala na vagu ispred trenera Ede, Marijane i svog crvenog tima Štefica se požalila da bi bilo bolje da nije došla u emisiju.

- Žao mi je što sam uopće došla ovdje. Nisam znala da se mogu toliko povezat s ljudima, biti s njima 24 sata. Svi smo kao obitelj. Ti svi ljudi imaju nekakvu svoju priču, prošli su puno toga u životu. Ponosna sam i sretna što sam dio ovog tima. Jasno mi je da je sve ovo igra, jedan dio showa. Bilo mi je jasno da će netko kad tad ispasti, ali na takve stresne situacije ja jako teško reagiram. Ne znam se s time nositi - kazala je Štefica koja je uspjela skinuti 3,2 kilograma od prošlog vaganja pa sad ima 138,6.

Otkrila je i da se u životu teško nosi sa stresom.

- Tako reagiram na svaku stresnu situaciju. Tučem se po glavi. Ne mogu se s tim nositi - priznala je.

Na njezine izjave odmah je reagirao i trener Edo.

- Svakako je pretjerano. Onog trenutka kad Štefica složi glavu i razmisli dobro o onome što govori onda će biti svjesna toga da to nije put kojim ona želi ići. Razumijem da joj je teško, ali iz teških trenutaka gradimo karakter i jačamo se, kada prođeš kroz teške odluke pa čak i ako pogriješiš nešto si naučio i imaš jedno novo životno iskustvo - zaključio je Edo.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video