Vijesti / Scena

EYE Varaždin

Burak Yeter nabrijava Varaždince: 'Očekuje vas najluđi party ikad'

Burak Yeter nabrijava Varaždince: 'Očekuje vas najluđi party ikad'
Press

Veliki party sprema se ovog vikenda u Areni Varaždin.

Popularni DJ i producent Burak Yeter za nekoliko dana dolazi u Varaždin gdje će zapaliti atmosferu na najluđem partyju u gradu. Naime, autor planetarno popularnog hita 'Tuesday'u subotu, 26. studenog održat će koncert u Areni Varaždin gdje će nastupiti u sklopu završnog partyja Europskog događaja za mlade.

Koncert Buraka Yetera je besplatan i otvoren za sve uz obaveznu registraciju na web stranici događaja: www.eyevarazdin.eu. Uoči svog dolaska u Varaždin hitmejker Burak Yeter snimo je poseban video za varaždinsku publiku kojoj je poručio:

- Prvi put sviram u Varaždinu, nemojte propustiti najluđi party u gradu! (Video najavu Buraka pogledajte OVDJE)  

Sasvim je sigurno da Varaždince očekuje ludi provod s jednim od najboljih svjetskih DJ-eva koji, inače, već idući dan odlazi u Katar gdje će nastupati u sklopu Svjetskog nogometnog prvenstva. 

Burak Yeter veliki je uspjeh postigao i sa singlom “My Life Is Going On” koji je korišten u Netflixovoj seriji “La Casa de Papel”. Neke od popularniji pjesama su mu i “Just Miss Love” s legendom elektroničke glazbe Bennyjem Benassi, “Teenage Runaway”, “Body Talks”, “Oh My My” , “Memories”, “Sing Along” i “Cosmic”.

Prije Buraka Yetera, u Areni Varaždin će na Warm Up-u svirati elektornički duo Cura i Dečko, a na afteru će atmosferu do usijanja dovesti varaždinska DJ-ica Niniva. Vrata Arene Varaždin se za posjetitelje otvaraju u 20 sati!

Više informacija:

  • www.eyevarazdin.eu
  • Facebook/Instagram: @pecetri
  • TikTom: @pecetrip4
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli P4 (@pecetri)

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video