Vijesti / Scena

P4 Centar za mlade i nezavisnu kulturu

KVART 2023 Novo ime varaždinskog glazbenog festivala je Ružno pače

KVART 2023 Novo ime varaždinskog glazbenog festivala je Ružno pače

Puni se lineup KVART-a 2023.

KVART festival u dvorištu P4 počinje 22. i traje do 24. lipnja. U tri glazbena dana publika će se imati priliku zabaviti, ali i upoznati glazbenu industriju. Danas je predstavljeno još jedno novo ime na festivalu - Ružno pače

Kažu da je Ružno Pače prvi počeo eksperimentirati s pop-punk i emo zvukom s početka ovog stoljeća. Vjerojatno je to točna informacija, ali ono što zagrebački glazbenik kaže je to da ne želi pop-punk oživjeti, nego ga isfurati drugačije - u kombinaciji s elektroničkom glazbom.

Debitantski album 'Hentai, Spid & Emo Pank!' izdao je 2020. godine. Ružno Pače prati osebujan vizualni moment - sve grafike za pjesme, covere albuma, spotove osmišljava sam. 

Zasad su u kvartu najavljeni Sjena, Dino Blunt, 2kitice, Luzeri i Tay-lah, dok festival u četvrtak, 22. lipnja, u Kinu Gaj otvara Yugo.wav.

U prodaji su regularne ulaznice za KVART festival u Varaždinu za samo 20 EUR. Regularne ulaznice vrijede za sva tri festivalska dana (22.-24.6.2023.).

U KVART s vlakom

Putuj na KVART vlakom, poručili su iz P4. HŽ putnički prijevoz posjetiteljima KVART festivala odobrava 40% popusta na kupnju povratnih karata. Popust će posjetitelji KVART-a moći koristiti od 22. do 24. lipnja 2023. iz svih kolodvora na prugama unutar RH, kao i iz Slovenije, do kolodvora Varaždin i natrag, na udaljenostima dužim od 25 km. Više informacija dostupno na našoj web stranici.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video