Vijesti / Scena

PK FEEL

FOTO Banfica iznenadio članice Plesnog kluba Feel: 'Cure su zanijemile!'

FOTO Banfica iznenadio članice Plesnog kluba Feel: 'Cure su zanijemile!'
PK Feel

Plesačice iz skupine Feel The Best bile su oduševljene kad im se na treningu pridružio popularni reper.

Vlasnica Plesnog kluba Feel Romana Rod prati reakcije svojih plesača, interesira se za ono što slušaju i kakva ih glazba pokreće. Tako je došlo i do zanimljive suradnje, koja je proteklih dana oduševila članice tima Feel The Best.

- Još prošle godine, kada smo snimali spot zajedno s našim poslovnim partnerom DJ Davidom Mashom, par djevojaka izgovorio je ime Banfica. Tada sam čula jednu njegovu pjesmu i ostala zatečena time da je izvođač naš Varaždinac – prisjeća se Romana kako je sve počelo. Odlučila je tada prirediti iznenađenje članicama svog kluba. Kada se radi na novim projektima, Romana uvijek surađuje s djevojkama, a sada je odlučila da najnoviji projekt radi na jednu od pjesama popularnog repera koji nosi ime varaždinskog kvarta.

- Kontaktirala sam ga i pristao je da iznenadimo djevojke na treningu. Spojila sam ih tako da je bio prisutan i naš snimatelj, prijatelj mog supruga Dominik Kumek te fotografkinja Dubravka Hren, tako da smo sve zabilježili. Video snimka je na Facebooku Plesnog kluba Feel i na našem Instagramu. Na njoj se vidi baš taj trenutak... Uglavnom, djevojke su zanijemile – o trenutku dolaska Banfice na trening govori Romana.

Pozitivna atmosfera u klubu od velike je važnosti za rad, naglašava Romana. Takav pristup njeguje i uvijek joj je bitno da pojedinačni plesač bude zadovoljan. Nije moguće, kaže, da sve bude savršeno, ali broj polaznika kluba dovoljno govori.

Banfica iznenadio članice PK Feel PK Feel, Banfica

- Banfica je divna osoba, suprotnost dojmu kojeg možda dobijete nakon gledanja bilo kojeg njegovog spota. Osobno izrazito podržavam žanr unutar kojeg stvara, sve radi sam uz pomoć nekolicine kolega, ali njeguje nešto što je specifično i vrlo rijetko kod nas. Drago mi je da smo ga svi upoznali, a još draže mi je da su moje plesačice ponovo naučile nešto novo, i to iz prve ruke – zadovoljno je izjavila vlasnica kluba Romana Rod. A ovdje pogledajte kako je to izgledalo kad se Banfica pojavio na treningu tima Feel The Best

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video