Vijesti / Scena

PLES

VIDEO Plesna sekcija P4 snimila video na pjesmu 'Human'

VIDEO Plesna sekcija P4 snimila video na pjesmu 'Human'
Looma Production

U snimanju videa sudjelovalo je 12 plesačica, a koreografiju potpisuje Maja Kućar. Pogledajte!

Od proljeća 2020. godine, u okviru centra za mlade i nezavisnu kulturu P4, djeluje i Plesna sekcija P4. Skupina okuplja djevojke s dugogodišnjim plesnim iskustvom, ali i mnoštvo onih koje su se plesom počele baviti tek u sklopu Plesne sekcije. Iza njih je mnoštvo nastupa na različitim događanjima, tri plesne produkcije P4chella, glazbeni spotovi te brojni plesni video uradci koje snimaju i objavljuju na društvenim mrežama.

Posljednji je takav video upravo koreografija 'Human' na istoimenu pjesmu koju izvodi pjevačica Sevdaliza. U snimanju videa sudjelovalo je 12 plesačica, a koreografiju potpisuje Maja Kućar, ujedno i voditeljica Plesne sekcije P4. Za kameru i montažu je zadužen Dario Mikulek, odnosno Looma production. U videu plešu: Monika Šoštarić, Tea Košić, Vida Huzjak, Sara Džaferi, Mihaela Veselnik, Ana Hip, Korina Šincek, Lorena Šambarek, Nicol Eršeg, Tara Perković, Veronika Mihin i Maja Kućar.

Iz Plesne sekcije P4 napominju da je to jedina varaždinska plesna skupina koja okuplja mlade i mlađe odrasle plesačice. U plesnom se izričaju najčešće kombiniraju plesne tehnike heels, jazz dance i urban fusion. Ukoliko im se želiš priključiti, pošalji im poruku na IG profil plesna_sekcija_P4 ili se javi mailom na [email protected].


 


 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video