Vijesti / Scena

videospot

COLLECTIVE RAGE Mladi varaždinski rockeri objavili svoj prvi singl 'Wannabe'

COLLECTIVE RAGE Mladi varaždinski rockeri objavili svoj prvi singl 'Wannabe'
Collective Rage

'Wannabe' je njihova prva objavljena pjesma jer prikazuje rock onakvim kakav bi po njima trebao biti – stvaran, energičan i istinit bez obzira na posljedice.

Collective Rage mladi je varaždinski bend koji postoji pet godina. Petorica mladića fasciniranih hard rockom, otprilike istog godišta, svoj su glazbeni put počeli ispisivati još u osnovnoj školi, a nakon nekoliko desetaka koncerata i par godina glazbenog staža, bilo je vrijeme da objave svoj prvi singl.

'Wannabe' je prvo objavljeno djelo petorke. Njihova je pjesma čisti, surovi i žestoki rock n' roll kakvog žele njegovati u svome opusu, a sam zvuk iste potekao je od tinejdžerske buntovnosti koja još uvijek gori u njima.

- Još smo uvijek klinci i ostat ćemo klinci do kraja života. Kao svaki tinejdžer, ljut si na svijet, a kad si mlad, najčešće imaš muda to i reći - govori Luka Salihović, pjevač benda i autor teksta.

Usto napominje kako je pjesma dobila naziv po klupici iz njegovog varaždinskog kvarta, mjestu na kojem često borave i koje uvijek budi njihovu kreativu. Kako navode, ovom pjesmom bi u ljudima željeli izazvati isti osjećaj kakav se u njima javlja kad slušaju svoje najdraže bendove, a to su euforija, adrenalin, želja da s društvom uzmeš instrument u ruke i stvaraš.

'Wannabe' je njihova prva objavljena pjesma jer prikazuje rock onakvim kakav bi po njima trebao biti – stvaran, energičan i istinit bez obzira na posljedice.

Pjesma je snimana u Sunset Studiju u Varaždinu (Ivor Barić) i Vintage Nova Studiju (Marin Kereša). Mix i master pjesme radio je Simon Jovanovič, proslavljeni producent iz Studija Evolucija, a za spot je zadužen Vito Špicar. 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video