Vijesti / Scena

'Zumba Jam'

VIDEO Hrvoje Šenjug & The Bypassers objavili prvi singl, uskoro stiže i album

VIDEO Hrvoje Šenjug & The Bypassers objavili prvi singl, uskoro stiže i album
Foto: Bojan Gatalica/Hrvoje Šenjug & The Bypassers

Varaždinski gitarist objavio je prvu autorsku pjesmu – Zumba Jam.

Hrvoje Šenjug & The Bypassers, novi glazbeni trio iz Varaždina, objavio je prvi singl pod nazivom Zumba Jam

To je pjesma kojom se najavljuje i prvi album navedenog benda, a on će svjetlo dana ugledati krajem lipnja. Ime albuma bit će 'The Cycle Continues', a Zumba Jam je prva pjesma s premijernog studijskog djela u izdanju Croatia Records. 

Šenjug je varaždinski gitarist, profesor gitare u Glazbenoj školi, do sad smo ga imali priliku slušati u nekoliko sastava, a ovo mu je prvi autorski projekt. Zumba Jam je izašla uz spot koji možete pogledati u nastavku. O samoj pjesmi i nastanku The Bypassersa rekao nam je više Hrvoje Šenjug.

- To su moji dugogodišnji prijatelji koje znam iz vremena studiranja na Muzičkoj akademiji u Zagrebu. Na basu i kontrabasu nalazi se Jura Herceg, dok bubnjeve i vibrafon svira Renato Palatinuš. U realizaciju ovog projekta krenuli smo 2022. godine, sve smo snimili i sada cijeli rad izlazi u javnost - govori Šenjug te dodaje nešto više o singlu:

- Zumba Jam se prije zvala Pekmez od sambe. Prvotno smo ju svirali još kad sam bio student na Muzičkoj akademiji, s tadašnjim Jazz ansamblom Akademije pod vodstvom profesora Saše Nestorovića. Od tada sam je malo promijenio, odnosno sada je aranžirana za trio - kazao je Šenjug. Za video u nastavku zaslužan je Vlatko Blažek, dok je mix i master radio Marin Kereša

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video