Vijesti / Scena

IZBOR LJEPOTE

FOTO U hotelu Turist održan casting za izbor Miss Beauty Varaždinske i Međimurske županije

FOTO U hotelu Turist održan casting za izbor Miss Beauty Varaždinske i Međimurske županije
Fran Bijelić / FB Media

Na današnjem castingu predstavilo se 50-ak djevojaka.

Prvi casting izbora Miss Beauty Varaždinske i Međimurske županije održan je danas u Hotelu Turist u Varaždinu, u organizaciji direktorica Brankice Capan Vučić i Barbare Bukovec te casting menadžerice Valerije Vlah.

Casting za izbor Miss Beauty Varaždinske i Međimurske županije Miss Beauty Varaždinske i Međimurske županije

Današnji casting, koji je okupio 50-ak prijavljenih djevojaka, bio je prvi korak prema finalnom događanju koje će se održati u ožujku iduće godine, a na kojem će se predstaviti 20 izabranih kandidatkinja. Namjera direktorica ovoga natjecanja je organizirati jedan prestižan, vrhunski izbor ljepote na području Varaždinske i Međimurske županije, uz bogat program sastavljen od poznatih glazbenika i voditelja.

Brankica Capan Vučić je diplomirana modna managerica. Ove godine uspješno je organizirala izbor Miss Beauty Zagreba i Zagrebačke županije, koji je održan u Hotelu Esplanade i donio je najviši rang organizacije jednog izbora ljepote. Isti cilj postavljen je i za izbor u Varaždinskoj i Međimurskoj županiji. 

Miss Beauty respektabilan je izbor ljepote u kojem se diljem Hrvatske, po županijama, izabiru najljepše djevojke koje osvajaju pravo nastupiti na finalnom izboru, na kojem će se birati najljepša od najljepših i koja će ponijeti titulu Miss Beauty Hrvatska.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video