Vijesti / Scena

PipsChips&Videoclips

Još malo pa nestalo: Koncert Pipsa u Rogozu zakazan u prosincu pred rasprodajom

Još malo pa nestalo: Koncert Pipsa u Rogozu zakazan u prosincu pred rasprodajom
Press

Koncerta promocija novog albuma 'Vesna', ali i podsjetnik na neke starije pjesme - iz svih faza benda.

Na Scenu Rogoz, u utorak 12. prosinca u 21 sat, dolazi bend PipsChips&Videoclips. Zagrebački bend predvođen Dubravkom Ivanišom Ripperom vraća se na prvi klupski nastup u Varaždinu nakon više od 10 godina.

Do sada su bili relativno česti posjetitelji Špancirfesta, a ovo će im biti peti nastup u Rogozu. Posljednji put su tamo svirali 2013. godine kada im je izašao album 'Walt'. Sada, deset godina nakon, objavili su svoj prvi album nakon sjajno prihvaćenog 'Walta', a nazvali su ga 'Vesna'. Album je najavljen singlovima 'Pariz' i 'Većinom'. Nedavno su u zagrebačkom Saxu rasprodali pet koncerata zaredom – od utorka do subote.

Pipsi su se kroz karijeru mijenjali zvukom, ali stil i Ripperovi stihovi ostali su bendovski pečat do današnjih dana. Veći dio publike pamti njihove devedesete kada su se probili albumima 'Dernjava' i posebno 'Fred Astaire'. Kasnije su 'Bog' i 'Drveće i rijeke' bili potvrda kvalitete, ali i zaokret u radu benda. Ivaniš je krenuo u novo tisućljeće s gotovo svim novim članovima, a albumi su dobili brojne pohvale kritike.

Ulaznice za koncert u Rogozu su gotovo rasprodane, broj mjesta u klubu je ograničen, a preostale karte možete kupiti OVDJE.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video