RADIO MEGATON ‘Žene u akciji’ feštale ovog vikenda, slijede ‘Muškarci u akciji’

U povodu Međunarodnog dana žena Radio Megaton je drugu godinu za redom realizirao projekt ‘Žene u akciji’. Slušateljice Radija su, osam dana koje su imale na raspolaganju, na radijskoj Facebook stranici ostavljale svoje komentare na pitanje: Zašto bi baš njihovo društvo trebalo osvojiti nagradu pokrovitelja?

Prosudbena komisija imala je pune ruke posla jer je od 80-tak komentara trebalo odabrati samo jedan, onaj najbolji.

Svoju maštovitost u tome iskazala je na materinskom jeziku Danijela Martinčević iz Novaka koja je željela u provod ‘izvesti’ svoje nove štikle, koje već dugo stoje na ormaru i čekaju pravu prigodu za izlazak. Naravno, u izlazak nije išla sama, već u pratnji četiri prijateljice koje je prilikom ostavljanja Facebook komentara trebala tagirati.

– No pa kaj, da si ih u vrt obujem ili po hiži? Pa šteta je, kaj je da je! Prosim muža kaj bi me nekam v njima otpelal, pa veli da je strahu kaj si noge ne poterem. Kaj pa bu onda? I tak one samo stoje i stoje na tom ormaru – komentiralo se na Facebooku.

Projekt je svojim pokroviteljstvom podržao Hotel Orion iz Horvatskog, a Danijelu i njezie kolegice nagradio je prigodnim zamamnim menijem i pićem na proslavi Dana žena koji je organiziran u subotu 10. ožujka. Nagrađeno društvo se odlično zabavilo i štikle su dobro razgažene plesom, s obzirom da se za dobar štimung pobrinula i živa glazba koja je zabavljala ‘žene u akciji’.

Da muškarci ne bi bili zakinuti, za njih je namijenjen sličan projekt ‘Muškarci u akciji’ koji je krenuo odmah po završetku ‘žena u akciji’.

Prijaviti se za odličnu nagradu možete do 15. ožujka do ponoći, a kako sudjelovati možete pročitati na radijskoj Facebook stranici klikom na sljedeći link.

https://www.facebook.com/radiomegaton/photos/a.180628015312809.38186.176929539015990/1906560002719593/?type=3&theater

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije