Žestoko na Slobodi 25. studenoga: Devastation, Kevlar Bikini i Dark Pools

Odlična i žestoka fešta očekuje vas uskoro u Varaždinu! Uz varaždinski Devastation u ulozi domaćina, dolaze dva izvrsna banda koji će se svim silama potruditi da dobro razdrmaju vaše vratove i propušu vaše uši.

Tim riječima organizatori najavljuju žestoku svirku koja će se u subotu, 25. studenoga, održati u Caffe baru Sloboda, s početkom u 21 sat. Minimalna donacija iznosi 15 kuna.

Devastation će ovu godinu završiti svirkom u Varaždinu, ujedno i zadnju svirku u gradu do zaključenja novog materijala za nadolazeći album. Ako želite opet vidjeti Devastation, ovo će vam biti zadnja prilika za neko duže vrijeme. Uz to, napomenimo i da Devastation na ovom koncertu predstavlja i novog basista Bojana.

Kevlar Bikini je već nadaleko poznati band iz Zagreba. Postoji već niz godina, i kao kvartet izdao je izrazito uspješan album ‘HiFi Or Die’. Nakon pretvorbe iz kvarteta u trio, band se vraća još močniji i bučniji nego ikad i posjećuju naš grad u tijeku završavanja novog materijala. Nema bolje prilike da provjerite koliko je to sjajan live band.

Iz Trsta dolazi Dark Pools. Devastation je s njima dijelio stage u Trstu u lipnju ove godine. Vrlo moćan band sa odličnim groove riffovima i vrištećim vokalom, u najboljem svijetlu svira moderan i moćan metal. U Varaždin dolaze predstaviti materijal koji će činiti njihovo prvo izdanje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije